| camy_1020 a întrebat:

Uite o intrebare interesanta...credeti in destin?happy

Răspuns Câştigător
| dicarmencitta1957 a răspuns:

Unele lucruri se intampla, pentru ca este predestinat sa treci prin ele, dar destinul si-l mai face si mlu cu mana lui.Doar stii proverbul'''''Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista''''''Deci ambele merg mana in mana, mai primesti si de sus si iti mai faci si cu mana ta.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Destinul ti-l faci cu mana ta.

| valsulnorilor a răspuns:

Da cred destinul exista si daca nu il cauti te va cauta el cand esti disperata nu dispera calmeaza-te ai incredere in tine si in destinul tau si in functie de sufletul tau e si destinul.Int-un fel iti faci destinul bun sau rau in functie de faptele bune si cele rele pe care le-ai facut.

| selef a răspuns:

Cam da.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, cred ca unele lucruri ni se intampla fiindca ne sunt predestinate. Imi amintesc ca prima data mi-am vazut sotul intr-o poza pe net. Nu i-am dat multa atentie, era practic un avatar, ca aici pe TPU. Peste cateva luni de la acel moment, am visat intr-o noapte ca ma astepta in gara din Craiova, fiindca venise sa ne casatorim. A fost ceva straniu, fiindca nu il cunosteam si nici nu ma gandisem la el. Dupa vreun an ne-am cunoscut prin intermediul unei cunostinte comune si iata-ne casatoriti.

Întrebări similare