anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Uite problema mea...nu sunt genul de baiat care se indragosteste usor, dar recent, dupa ce am plecat din tara pentru vacanta de sarbatori mi-am dat seama ca imi place mult de tot de o colega de clasa cu care ma inteleg foarte bine in sensul ca prefer sa ies cu ea decat cu prietenii, sa vorbesc cu ea pe mess sau prin mesaje sau la telefon, nu prea i-am dat de inteles ca o plac fiindca sunt putin mai dur in general, dar atat de mult timp am petrecut cu ea incat inevitabilul s-a produs pana la urma, in momentul in care i-am zis ca plec din tara ea a devenit foarte trista, iar cand am plecat de cate ori eu am intrat pe mess ea automat a iesit si nu imi place chestia asta. Pot sa zic ca intr-adevar sufar aici in strainatate nefiind langa ea.Nu stiu ce ar trebui sa fac sa fiu cu ea deoarece le-am facut cam pe toate doar impreuna n-am fost niciodata...

Răspuns Câştigător
| xxxdelyaxxx a răspuns:

Pai cand te intorci in tara incerci sa vorbesti cu ea si sa ii spui chestii de genul mi-ai lipsit in vacanta sau daca se simte stanjenita cand ai zis asta spui toti mi-ati lipsit de fapt. incearca sa ii iei un cadou frumos. suntem innebunite cand primim un cadouas fie el de mic de la un baiat o bratara un lantisor ceva simbolic. probabil ea nu a vrut sa se simte mai rau vorbind cu tine pentru ca ii este dor sa stea cu tine incearca ca dupa vacanta sa reei clipele astea frumoase cu ea si daca se poate sa o luati de la 0 daca vezi ca ea se distanteaza de tine
Iti urez succes dar fii atent e craciunul ceva miraculos ti se va intampla deci nu fi trist!winking pup sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| NewAssasin a răspuns:

fa ce crezi

| L3m0n a răspuns:

Si eu aceeasi problema si nu stiu cum sa o rezolva, adic am o colega de care imi place mult si alte chesti ies cu ea prin parcuri etc dar ea are prieten si de cate ori vorbeste despre el eu ma intristez nu stiu cum sa rezolv chestia asta dar eu te-as sfatui cand te intorci din strainatate sa fie prima persoana pe care o bagi in seama sa te duci la ea acasa cu un cadou(flori) etc. sa o inviti la un suc etc, sa ii spui vorbe siropoase de genul..."cat am stat in strainatate mi-a fost foarte dor de tine am stat trist" etc fa-o sa simta ca iti place de ea iar cand crezi ca e momentul potrivit sa o intrebi daca vrea sa fie prietena ta multa bafta lemon iti tine pumnii