Pai stii ca e nitel cam greu sa iti dea cineva informatii despre ea doar cu descrierea asta, incearca si tu sa o iei din aproape in aproape sau din prieten in prieten
Astea sunt niste momente de gelozie si cred ca ar trebui sa vb cu iubitul tau, dar de ce nu ii dai papuci daca te-a inselat?
@alexdop21 fata asta a stat cu prietenul mew cand el a fost la tg jiu
Sh eu vreau sa vb cu ea dar el nu vrea sa-mi dea id-ul ei... dar aflat ca o cheama raluk stroe atat
Cred ca se numeste STROE I. IULIA RALUCA. A terminat la COLEGIUL TEHNIC "G-RAL GHEORGHE MAGHERU" TIRGU-JIU · Industrie alimentara, si invata mediocru spre bine dupa cum vezi 7.73, 7.26, 8.20, 6.65.Nu are telefon fix.in rest nu am reusit sa aflu mai multe.
sincer, te-as sfatui sa o lasi moarta ca e doar o chestie de gelozie. daca e cu tine ce te mai intereseaza ca s-a pupat cu una cat timp NU era cu tine.
Mei Oliana, pe mine ma distreaza chestiile de genu` si plus ca numele oricui scrii pe google apar detalii de genul si daca e chiar asa de aiurea atuncea nu ar exista nici pagini aurii nici pagini albe.
Http://www.google.ro/......tp?/search
Uita-te ca sunt reultate si are si facebook
Imi pare rau :(
Fii demna si las-o in pace. Daca erati despartiti, era si dreptul ei si al lui sa fie impreuna. Nu ii pune numele pe site, pentru ca nici tie nu ti-ar placea ca ea sa-ti faca asta. Daca v-ati impacat nu are rost sa te razbuni pe ea. De unde sa stie fata ca el are prietena sau ca v-ati despartit. Si, daca are probleme din cauza ca ai pus numele ei pe internet, te mai alegi si cu probleme! De ce crezi ca e bine sa faci asa ceva? Nu te gandesti ca roata se intoarce?