Cat de aiurea faza cu fundita))crezi ca sunt prea multi care o vor?
Si... daca vrei sa stii ultimul raspuns il poti primii si peste 2-3 zile, deoarece sunt si useri care raspund si la intrebari din urma
Dar... daca ultimul raspuns era unul care tie nu iti convenea, un user asa ca mine care comenteaza, i`ai mai fii dat fundita?Fundita se da la cel mai interesant raspuns... cel care ti-a placut tie cel mai mult, deci proasta tactica.
Asta e din categoria "cum sa faci o intrebare sa fie populara"?
nu practic nimic, doar uneori jogging`ul. La ce ma ajuta... sa ma simt bine
Sportul mintii in fiecare zi incerc sa citesc cate un pic dintr'o carte/...cu ce folos? nu stiu.ca sa nu ma plictisesc
Mie imi place sa fac gimnastica, tot ce cuprinde ea(genoflexiuni, podul, lumanarea, exercitiile de incalzire, etc). M'am "ales" cu acest hobby de cand eram in scoala generala unde practicam foarte multa gimnastica. Imi place sa cred ca imi ajuta organismul sa se purifice mai usor. + forma fizica
Joghing cam asa se scria nu? ma ajuta cu conditia fizica... si culturism amator pentru aspect (am ridicat cel mai mult 42 de kg la 12 ani)
Joghing cam asa se scria nu? big grin ma ajuta cu conditia fizica... si culturism amator pentru aspect (am ridicat cel mai mult 42 de kg la 12 ani)
Imi place sa stau, asa ma pot mentine in forma!
Apropo cu ce te incalzeste pe tine daca iti spun ce sport practic?!
Inot si volei parerea mea este ca ajuta la dezvoltarea corpului si la mentinearea unui corp suplu si frumos
Sportul practicat de mine este mersul pe jos. Mă ajută să ajung la cele 2 job-uri pe care le am.
Cand eram la scoala faceam de 2 ori pe saptamana sport. E ca si cum ai merge la sala.Handbalul si cateodata jucam volei
Practic inotul de 2 ani si tin sa mentionez ca de atunci ma simt foarte bine... pup
Haltere aruncari si sarituri cu halterele.
Dupa cum au mai spus si altii.treaba cu fundita e cam aiurea .sau poate un nou mod de "notare".
La ce ajuta? la dezvoltarea musculaturii, de asemenea depui foarte mult efort in timpul antrenamentului... mai mult decat la fitness sau innot ori alergat.
Eu fac polo pe apa, iar acest sport ma ajuta sa ma dezvolt armonios si imi solicita toate grupurile muschi cat si gandirea.