| AlliCe a întrebat:

Ultimul raspuns primeste o fundita. Ce sporturi practicati si la ce va ajuta?

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Cat de aiurea faza cu funditalaughing))crezi ca sunt prea multi care o vor?raised eyebrows
Si... daca vrei sa stii ultimul raspuns il poti primii si peste 2-3 zile, deoarece sunt si useri care raspund si la intrebari din urmawinking
Dar... daca ultimul raspuns era unul care tie nu iti convenea, un user asa ca mine care comenteaza, i`ai mai fii dat fundita?raised eyebrowsFundita se da la cel mai interesant raspuns... cel care ti-a placut tie cel mai mult, deci proasta tacticawinking.

49 răspunsuri:
| dean a răspuns:

Betoanelaughing

| Misterious a răspuns:

Haltere happy aruncari si sarituri cu halterele.
Dupa cum au mai spus si altii.treaba cu fundita e cam aiurea happy.sau poate un nou mod de "notare".
La ce ajuta? la dezvoltarea musculaturii, de asemenea depui foarte mult efort in timpul antrenamentului... happy mai mult decat la fitness sau innot ori alergat.

| mikella a răspuns:

Ce sport practic? spol masini in fiecare zi

| fzcsm a răspuns:

Eu fac polo pe apa, iar acest sport ma ajuta sa ma dezvolt armonios si imi solicita toate grupurile muschi cat si gandirea.

| Helene a răspuns:

Cand eram la scoala faceam de 2 ori pe saptamana sport. E ca si cum ai merge la sala.Handbalul si cateodata jucam volei

| xibalba a răspuns:

Asta e din categoria "cum sa faci o intrebare sa fie populara"?
nu practic nimic, doar uneori jogging`ul. La ce ma ajuta... sa ma simt bine

| deleuandrei a răspuns:

Boxu si ma ajuta sai inving pe cei rai care sar la bataie...

| KidutzzZuu a răspuns:

Inotu'..pt k ajuta la dezvoltarea corpului.smug

| cery a răspuns:

Handbal:X
asta fac in fiecare zi

| Andrei_6410 a răspuns:

Culturism si kickbox...

| CatGirl a răspuns:

Handbal.Intarirea mushchilor.

| nuamnume a răspuns:

Basket..la inaltathappy

| Orannginna a răspuns:

Mie imi place sa fac gimnastica, tot ce cuprinde ea(genoflexiuni, podul, lumanarea, exercitiile de incalzire, etc). M'am "ales" cu acest hobby de cand eram in scoala generala unde practicam foarte multa gimnastica. Imi place sa cred ca imi ajuta organismul sa se purifice mai usor. + forma fizicawinking

| Creatsaaaaaaa a răspuns:

Volei antletism...astea l-am facut eu... pai ajuta la dezvoltarebig grin

| izabela28 a răspuns:

Nu practic nici un sport de performanta, dar cand am timp mai alerg prin parc sau sar cu coarda, ca sa ma mentin in forma.

| oana_1897 a răspuns:

Practic inotul de 2 ani si tin sa mentionez ca de atunci ma simt foarte bine... pup

| DonGiovanni a răspuns:

Joghing cam asa se scria nu? big grin ma ajuta cu conditia fizica... si culturism amator pentru aspect (am ridicat cel mai mult 42 de kg la 12 ani)

| Yly a răspuns:

Eu practic tenisul, ma ajuta sa ma mentinbig grin

| DonGiovanni a răspuns:

Joghing cam asa se scria nu? big grin ma ajuta cu conditia fizica... si culturism amator pentru aspect (am ridicat cel mai mult 42 de kg la 12 ani)

Întrebări similare