| lolfashion a întrebat:

Um am 12 ani si imi place de un baiat de la mine din clasa (clasa a7 -a) si cred ca si el ma place pentru ca se uita lung la mine in ore si imi zambeste cand ma vede.
Dar problema este ca o fata de la mine din clasa i-a spus ca imi place de el iar acum el vrea sa imi faca in ciuda luand-o in brate pe una din prietenele mele cele mai bune.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pai mai bine ignora-l, arata-i ca nu iti pasa de el, si daca el te place, tot la tine va veni, acum el face pe smecherul ca stie ca iti place de el, dar nu te arata ca iti pasa, vb cu alti baieti si ai sa vezi ca e mult mai bine.

3 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Vrei sa stii sfatul meu sincer? Nu-ti fa prieteni/baieti din clasa ta... s-au terminat baietii din scoala sau din afara ei?
Si inca un sfat... cauta-ti un baiat macar cu 2-3 ani mai mare decat tine, cei de seama ta nu au minte nici cat o gaina, drept dovada acest baietas din clasa ta (a VII-a), care ia fetele in brate ca un "barbat" adevarat, gest care se face numai intr-o anumita intimitate, crezi ca el realizeaza ce face, dar vrea sa se dea mare cocos in fata fetelor, iar voi muriti dupa gestul lui prostesc.
Ce sa faci? Ignora-l si concentreaza-ti atentia in alte directii mai serioase, doar a inceput anul scolar nu?

| SummerSmile97 a răspuns:

Stiu cum te simti...am patit-o si eu

imi palcea de un baiat din clasa la mine si el a aflat si tot vroia sa imi faca in ciuda dar nu l-am bagat in seama l-am tratat cu sictir si am facut ochi dulci altor baieti cand era el de fata...si asa acum e topit dupa mine
dar am realizat ca e mai bine e sa nu iti faci prieteni baieti din clasa deoarece isi vor bate joc de tine(cum a fost in cazul meu si al tau) daca afla ca ii placi

mai bine facti prieteni din alte clase sau chiar din alte scoli

e mai bine ca baieti din clasa la tine sa nu stie cine e pentru ca dupa aia se vor duce la el si ii vor sune toate inventiile legate de tine si se poate termina urat

sper sa te ajute raspunsul meu si mult noroc!winkingwinking

| Just mE:x a răspuns:

Bunahappy, mi s-a intamplat si mie sa am parte de baieti de genul acesta si ' s-a rezolvatbatting eyelashes ma simt mandra de mine eu te sfatuiesc sa asculti de "monik 16"intru totul si vei vedea cum totul se rezolva trebuie doar sa ai incredere in tine...sa va intoarce in genunchi la tine (iti spun din experienta proprie(app sunt de aceiasi varsta cu tine))si am procedat exact cum zice monik 16 si a mers succes :*:*:*