E logic a vrut sa te faca geloasa. probabil si tu l ai ranit la un mom dat si el face acelasi lucru cu tine. e normal. in ceea ce priveste tipa noua care a intrat in peisaj s ar putea sa fie doar un accesoriu sa te faca sa te simti geloasa. crezi ca nu le place si barbatilor/ baietilor sa alerge fetele dupa ei sa se impace? oooo si crede ma se simt asa de bine cand vad fetele ca se strezeaza pentru ei.
sfatul meu e sa discuti cu el sa ii spui ce simti sau ce nu mai simti pentru el si sa aveti o discutie sincera in care puneti pe tava trecutul cu tot cu bune si rele. ce ai de pierdut? e doar o sicutie...
daca el ink te iubeste. chiar daca fff putin cum spui tu, atunci iubirea aia daca tu consideri ca nu mai vrei sa continuati. sa se transforme in bun simt, ca doar suntem oameni maturi si trebuie sa dam pieptcu realitatea o data si o data. nu de fiecae data cand te vede sau cand stie ca esti prin preajma sau o sa aflii sa aiba ocazia sa te raneask sau sa te jigneask sau sa faca mici rautati. daca v ati despartit, asta e. a fost ceva frumosm, dar acum priviti fiecare inainte, fiecare cu drumul lui, iar daca acestea se vor intersecta vreodata din nou, sa va zambiti frumos, va salutati politicos, eventual o discutie ce mai faci ma bucur ca esti ok si move on.
discuta cu el straight and atunci vei stii ceea ce e mai bine pentru tine, dar nici daca va impacati si el continua sa te dezamageask nu ar trebui sa suporti. fa ce i mai bine pentru tine. bafta
E posibil sa fie obisnuinta. Cand erati impreuna si avea drum se uita catre balconul tau si acum i-a ramas reflexul. E posibil si sa tina la tine, dar sa nu recunoasca, din diverse motive (poate l-ai ranit cu ceva sau e decis sa ramana incheiata relatia voastra). Cat despre insistat, eu zic ca nu are sens. E aiurea sa te tot rogi, daca el a spus nu. Asta il face sa fie si mai sigur ca nu te mai vrea. Pastreaza o oarecare distanta.
S-a uitat pur si simplu, poate si-a amintit ceva. Faptul ca are amintiri si poate regrete legate de relatia voastra nu inseamna ca te vrea inapoi. E normal ca dupa un an si jumatate de relatie sa-ti trebuie o perioada de vindecare a ranilor, timp in care iti mai aduci aminte de fosta. Dar asta nu inseamna ca o mai iubesti sau ca o mai vrei inapoi.
Si apoi el are acum alta relatie. Asta e, mergi inainte, o sa vina vremuri bune si pentru tine.
Buna Dellia,
Cred ca ar trebui sa-ti continui viata, sa-ti termini studiile daca nu le-ai terminat. Fiecare dintre voi doi, a avut o experienta cu celalalt, o experienta de care poate isi va aminti peste ani...
Esti foarte tanara, esti adolescenta, nu trebuie sa te "agati" de un baiat. Vei avea mai multe asemenea experiente, pana va apare "el", acel barbat care nu va intoarce capul dupa alte "donshoare" si care se va dedica total tie. Pana atunci ai rabdare si continua-ti viata, ca si cum nimic rau nu s-ar fi intamplat, sa-ti ramana doar amimtirile cele mai placute pe care le-ai avut cu el, pentru ca a reprezentat o experienta din care ai avut ceva de invatat. Daca vrei sa stai mai mult de vorba cu mine imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com.
Si deci tu ai vrea sa te impaci cu el! NU?
pai eu nu inteleg de ce vrea lumea sa se impace, mai ales intr-o relatie, daca tot au rupt-o.
o relatie chiar daca o reiei nu o sa mai fie ca la inceput, o sa fie ca o funie rupta si inodata.
lasa-l pe respectivul in pace, cu viata lui, cu pregatirea, cu fata respectiva...si cladeste-ti un alt drum.
Iti dai seama ca mai are sentimente pentru tine din moment c ati fost atata timp impreuna...nu t poate uita asa usor. dar din moment c ti-a zis s v despartiti inseamna k o place si pe respectiva...eu zic s te imaci cu aceasta idee ca baiti sunt o groaza p pamantul asta. e normal k se uita l balcolul tau, doa acolo locuieste fata q care a fost multa vreme si pe care posibil o lua d aksa...nu te mai gandii atat l el...altul l rand...succes in continuare si fii tare!
Cred ca se uita ca sa vada daca si tu il vezi. Vrea doar sa te faca sa suferi. Nu merita sa-l mai iubesti, uita-l.
Din moment ce v-ati despartit din anumite motive stiute numai de tine ( suspectez eu ce fel de motive ), crede ca o sa regaseasca ceea ce cauta sau din contra spera sa nu gaseasca la urmatoarea persoana. Se uita spre balconul tau pentru ca isi aminteste, cel mai probabil cu drag, de momentele petrecute cu tine si evident din cauza ca inca tine la tine ( doar suntem oameni, nu pietre ). Cat despre insistatul in privinta impacarii, mai bine ai renunta la asta si i-ai spune regretele pe care le ai in privinta despartirii si poti sa il rogi chiar pe el sa iti spuna ce e in sufletul lui. Daca este un baiat educat o sa iti raspunda, daca nu... nu merita atentia ta.
Eu zic sa fii indiferenta in fata lui...
gaseste-ti pe altcineva si uita-l