Wow, bravo, faptul ca arata ca dracu te face sa nu-l placi, si pe mine ma face sa te dispretuiesc.
Important e exteriorul nu?
Doar nu mai fi prietena cu el, ignora-l si nu-l mai baga in seama.
Crezi ca daca-l bati sau pui pe cineva sa-l bata o sa faci lucrurile mai bune? Hah, ori o sa il faca mai rau decat e, ori o sa te urasca, o sa incerce sa se razbune si o sa fie mai rau.
Doar nu-l mai baga in seama, ignora-l si atat, am ignorat un tip 3 luni pentru ca desii eu ma purtam frumos el era un magar. Dupa 3 luni si-a cerut scuze si am devenit buni prieteni, ce zici daca faci si tu asa, cel putin asta e unica solutie daca nu-ti place de el, pentru ca vai, arata ca dracu -_-"
Spune-i ca nu-l placi, si daca nu intelege, ii spui ca o sa ajungi sa-l urasti daca nu se opreste.
Altfel, nu stiu cum ai putea sa opresti asta.
I-am zis asta de sute de ori.
Am zis asta, ma dispera, spune ca nu renunta, ii spun ca e diperat, nu stiu ce sa-i fac... la scoala sa-l bat pana ii sare mustarul? Sa-si dea seama ca nu vreau... Plus ca arata ca dr**u`.
Atunci tot ce trebuie sa o faci, este sa o pui in practica.
Altfel, eu unul nu gasesc alta solutie, nu alegem noi persoanele de care ne place, tot ce alegem, este daca vrem sa suferim stiind ca acea persoana nu ne place, si ne inchidem in noi, ori incercam in continuare, si reducem aceasta durere prin speranta ca insistand, poate acea persoana ne v-a place.
Toata lumea face asta, nu o face intentionat, dupa mine, pur si simplu nu vrea sa sufere.
Dar nu trebuie sa suferi tu din cauza asta, deci... pur si simplu poarta-te urat cu el, ignora-l, nu-l mai ajuta, cel putin pana nu te mai place.
Daca tot continua, pur si simplu rupe prietenie cu el.
Daca tu chiar nu-l placi, nu ai ce face.
Eu nu-l plac. Singurul lucru ce lega prietenia era... ( sa nu radeti ) Naruto. ( filmul in sine ). E chiar idiot. I-am spus ca va ramane singur daca va fi disperat. Sa vedem ce va urma.
Nu tocmai de asta. Dar este extrem de ciudat. Toate fetele il ignora. Eram prieteni cat de cat buni. Uneori conteaza si scoarta. Dar era o intrebare, deoarece chiar nu imi place sa fiu pusa in situatii jenante. Plus ca nu vreau iubit in momentul de fata si nu-l simpatizez de nici o culoare... Simt acea simpatizare pentru altcineva care nu e atat de disperat sa iti spuna in fata.
Sa nu crezi ca n-am inima dar nu vreau sa fie atat de idiot incat sa fie calcat in picioare si prostul crede ca are sanse cu mine. Multumesc oricum, el nu mai exista din momentul de fata
Nu e disperat daca-ti spune in fata ca te place/iubeste, e disperat daca continua.
Oricum, bine macar ca te-ai hotarat sa il ignori, este cea mai buna metoda, cel putin pana ii trece, sau pana pune ochii pe alta.
E genul :,, Nu am noroc cu asta, ma duc la alta '' Pe fata aceea a placut-o de 1 an, ea l-a ignorat si a lasat-o. Azi de dimineata mi s-a umplut,, cutia'' cu mesaje pe messenjer din cauza lui cu :,, i love you, i love you...'' si l-am si sters. sper sa nu mai primesc vreun mesaj de la el.
Eh, daca ea a scapat de el ignorandu-l, fa si tu la fel.
Voi pune asta in aplicare... Si tu ai trecut prin asta?
Nu chiar, doar intr-un anumit fel... Eu am fost cel "obsedat" practic, dar nu cum este "prietenul" tau... Mult mai inofensiv si tacut.
Nu. cel pe care il simpatizez e un idiot, ne potrivim. Imi citeste in ochi... Dar,, obsedatul'' este plapand si linistit. Sincer.
Wow, bravo, faptul ca arata ca dracu te face sa nu-l placi, si pe mine ma face sa te dispretuiesc.
Important e exteriorul nu?
Doar nu mai fi prietena cu el, ignora-l si nu-l mai baga in seama.
Crezi ca daca-l bati sau pui pe cineva sa-l bata o sa faci lucrurile mai bune? Hah, ori o sa il faca mai rau decat e, ori o sa te urasca, o sa incerce sa se razbune si o sa fie mai rau.
Doar nu-l mai baga in seama, ignora-l si atat, am ignorat un tip 3 luni pentru ca desii eu ma purtam frumos el era un magar. Dupa 3 luni si-a cerut scuze si am devenit buni prieteni, ce zici daca faci si tu asa, cel putin asta e unica solutie daca nu-ti place de el, pentru ca vai, arata ca dracu -_-"
In primul rand, nu trebuie sa il respingi, asta il va face doar sa insiste mai mult. Baietii, de multe ori, iau un gest de prietenie ca pe ceva mai mult. S-ar putea sa fie ceva trecator. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa vorbesti cu el, sa-i explici situatia in care te pune si ca iti placea prietenia pe care o aveati inainte(daca exista asa ceva). Da, poate va fi dureros pentru el, dar este cel mai bun lucru pe care il poti face. Mult succes!