| Katerine a întrebat:

un baiat care ma placea dar s-a suparat pe mine, astazi cind m-a vazut dupa mult timp, mergea special pe linga mine si numaidecit ma impingea putin, sau cind mergea mereu se lipea de mine, de ce se comporta asa?
dar daca miine el iar va face asa as putea sa-i spun ceva? ce? fundita

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Tipu' incearca sa se apropie de tine.Nu spui ceva, poti face si tu chestii de gen.

5 răspunsuri:
| Bloondyna a răspuns:

Aaa e logik, te place si poate vrea sa va impacati si ii e rusine. Oricum prea am inteles intrebarea dar sunt sigura ca se baga in seama ca sa il bagi si tu in seama ca sa va impacatibig grin.

| Buh a răspuns:

Din cate ai zis tu pare ca te placehappy
Baga-l tu in seama ca poate el nu are "curaj"...Intreaba-l de ce face asa, incearca sa comunici cu el si asa poate poate o sa-ti spuna si ce simte pentru tine, asta poate pe parcurs thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu el, vezi ce vrea.si bineanteles daca iti place si tie combinati-va

| Sucre a răspuns:

Tu il placi? El se pare ca isi ofera un pic de interes, mult nu tine, pentru ca daca nu ii raspunzi mare branza nu iese. Tu poti purta o discutie amicala cu el, puteti fi amici, cu rabdarea treci marea. Daca nu il placi, si apreciez doar,, efortu" nu merita, eu spun sa vorbesti cu el amical, momentan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e clar te place incearca sai intorci cu aceiasi moneda crede-ma ca si eu amm reuzit