| Pufuliky a întrebat:

Un baiat cu care am stat in urma cu un an cand trece pe langa mine pe strada se preface ca nu ma vede.si o simpla straina daca as fi s-ar fi uitat macar o data de atatea ori de cate ne-am intalnit la mine.eu cred ca o face intentionat nu vrea sa se uite. dar eu nu i-am facut nimic el mi-a dat mie papucii p motiv ca sunt prea timida de ce credeti ca face asta? totusi am stat cu el in urma cu un an. sa nu ma mai cunoasca? nu cred

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

E cu nasul pe sus da-l incolo, comporta-te si tu ca si cand nu l-ai mai cunoaste si gata, daca el e ingamfat ce tu nu poti sa fii?

| Razvan a răspuns:

Da-l naibii.Pe langa faptul ca motivul de despartire e total tampit nici comportamentul lui nu e mai prejos. Uneori vrem ca fostii sa dispara, dar nu se poate.Mai dam de ei din cand in cand dar cred ca nu suntem animale sa nu ne salutamthinking

| anad a răspuns:

Poti sa-l saluti tu si cu ton glumet sa il intrebi ce mai face. Asa ii arati ca e nepoliticos si ii demonstrezi ca nu mai esti asa timida cum te credea! Nu se poate intampla nimic decat sa se prefaca in continuare ca nu te cunoaste si in acest caz chiar ca nu merita sa-ti mai bati capul cu comportarea lui.