Eu iti spun direct : Daca te iubeste te alege pe tine!
Tu stai linistita. daca chiar te iubeste te va alege pe tine dar sa nu accepti sa fie si cu tine si cu ea pentru ca esti a 2 a si nu este ok. Te pup! Sa imi zici ce ai facut pana la urma.
Pfff...bun raspuns! Imi place ca esti directa! Oricum eram linistita!Si in nici un caz nu as accepta sa fie si cu mine si cu alta.totusi si mie mi se pare dragutz.adik are ochii albastri e chiar dragut si mai nou 2 colege de la mine au inceput sa-l placa dar el a cazut pe ganduri.ar vrea sa se desparta de iubitaa lui dar nu vrea sa se supere pe el si se gandeste si la faptul ca eu pot spune nu sau ca prietena lui s-ar supara pe mine Io nu vreau sa le stic casnicia ))))))Suntem prieteni si ne intelegem bine dar el se cam da la mine vroia intr-o zi sa ma sarute dar nu am acceptat stiind ca e cu alta Ne intalnim mai mereu prin scoala; facem glume unul cu altul totisi eu nu ii fac nimic ca sa-l despart de prietena lui..doar exist.Doar ca prietena lui da de banuit cum ca ar fi si cu mine din cauza unor prietene comune care ne-am vazut iesind, dar eram cu o groaza de prieteni si eu te pup mersi de raspuns :**
Mm frumoasa poveste. Imi place partea cu " mai nou 2 colege de la mine au inceput sa-l placa " inseamna ca totusi..este dragut dupa cum spui si tu. Mult succes! :* Imi place ca tu nu faci nimic daca va vrea ceva cu tine sigur se va despartii de aia si te va alege pe tine. Pup! :*
:* pai....ieri mi-a spus ca ar vrea sa se desparta de prietena lui dar ii este cam mila de ea si nu vrea sa o faca sa sufere! Eu nu i-am spus deloc cum ca mi-ar placea de el sau chestii! Eu nu sunt foarte ok chiar deloc! din alte motive si el ma intreaba mereu. ce am? cu ce ma poate ajuta? Si imi da sfaturi chiar bune.Ma intelege si mi-a spus ca sa nu imi fac griji ca ca avea el grija de tot si cu prietena lui,.iar eu sa stau linistita si sa nu ma mai gandesc cum ca totul merge prost pentru ca intotdeauna dupa rau vine si bine! Si mi-a zis ca orice ar zice altii si orice s-ar intampla el imi va ramane prieten! Doar ca o cunosc pe prietena ei si nu vreau sa ma ingrop mai tare in probleme! Si asa sunt destulee! Totul e ca un joc! Dupa ce termini un nivel vine unul mai greu :l!:*
Offf :3 chiar ca este complicat! Trebuie sa faci ce simti . :*. Ai grija cu ei.
Pot sa iti mai cer un sfat ? Lucrurile se cam complica...de parca nu erau deja destul de complicate.Acum prietena lui ma tot ameninta spunandu-mi ca sa stau departe de ea si de iubitul eii....nu mi-e frica nici de cum de ea doar ca nu stou ce sa fac sa-i spun iubitului ei care imi este bun prieten ce se intampla? :-l
Ai grija daca ii iei prietenul acelei fete, la un moment dat sa nu iti ia prietenul si tie altcineva. De obicei roata se invarte si tu daca ii dai lui de ales sau vrei sa fii cu el netinand cont de sentimentele celeilalte fete, la un moment dat vei fi pusa in situatia ei. Gandeste-te de 10 ori si actioneaza o data. Mai bine l-ai lasa in pace
Nu inteleg dc spui sa il las in pace! Io nu ii fac nimik....doar vorbesc cu el si mai iesim seara cu toata gasca ( in care nu este si prietena lui ) M-am gandit si am luat in calcul si varianta ta Totusi suntem prieteni; glumim ne intelem bine ce ai vrea sa fac sa trec pe langa el fara sa il salut sau sa nu mai vorbesc deloc cu el?:l ma inteleg chiar bine cu el si avem multe in comun Totusi e pareea ta si ti-o primesc cu mare deag dar nu cred ca e mai bine daca nu as mai vb cu elMss pentru raspuns :*
Tu ai pus problema daca sa fii sau nu cu el mai mult decat simpli prieteni iar eu ti-am spus parerea pe care iti multumesc ca ai primit-o, nu m-am referit la faptul de a nu vorbi deloc cu baiatul.
mss de raspuns dar eu asa intelesesem...
Spune-i sa te caute cand se desparte de actuala.Nu e ok sa iasa cu 2 o data. + ca trebuie sa iei in calcul si faptul ca daca acum vrea sa fie si cu tine si cu ea atunci cand o sa fie cu tine poate va mai fi si cu altcineva! Bafta!
Multumesc! Da dar totusi suntem prieteni nu as putea sa-i spun cauta-ma cand te desparti de gagikta! Ma inteleg bine cu el! Nu am vis neaparat ca vrau sa fiu cu el! Pana la urma e cu alta si nu vrau sa ma bag unde nu imi este locul dar el insista! Imi plac baietii insistenti dar doar cei fara gagik ))Ai dreptate poate sa fac asta si cu altcinevavdak va fi cu mine.Mss mult! te pup:*
Diorrus întreabă: