Daca iti place de el si el te place e totu ok pana aici. Urmeaza problemaaca vei fi cu el si nu prea veti avea ce sa discutati o sa va plictisiti repede.Adica cine vrea sa fie cu o persoana care sta timida si nu zice nimic. Ce o sa faceti? Pai o sa stati mai mult timp impreuna, nu stiu ce sa zic. sper ca te-am ajutat totusi.
Pai nu stiu in clasa a 6a ce pot sa faci. decat el sa-ti ia apararea si sa vorbiti sa pierdeti mult timp impreuna... poate sa te conduca la sc.chestii din astea
Off am trecut si eu prin asta, adica cel putin asa cred numai ca la mine era cam diferit : deci tipul e in clasa a 6 si eu sunt a 8 dar ne potrivim perfect chiar daca e mai mic decat mine e ft smecher, ma intrebare daca vreau sa fiu cu el, prima data nu am vrut apoi tot ma intreba si m-am enervat si am zis da... loghic ca doar pentru a ma lasa in pace.Cu timpul m-am atasat de el, vorbeam foarte mult la telefon si la scoala, dar acum cateva saptamani a vost ceva waww! Ne-am sarutat pentru prima data si asta m-a facut sa in iubesc din ce in ce mai mult. Pana intr-o seara cand am vb la telefon si mi-a cerut sa facem dragoste, evident ca nu am vrut si s-a cam suparat pe mine. Acum nu mai suntem impreuna, nu prea mai vorbim, doar ca ne privim in ochi si cam atat. Poate nu m-a placut niciodata sau poate da, eu nu stiu ce este in sufletul lui, dar eu am sa il iubesc mereu chiar daca de multe ori m-a facut sa sufar, pentru ca daca nu treci prin suferinta nu stii sa iubesti cu adevarat. Sper ca t-ea ajutat ce ti-am spus acum, este foarte frumos daca va placeti reciproc dar mai intai asigura-te ca tot ce zice este real, altfel s-ar putea sa patesti ca si mine.Succes :*
Lolkkk întreabă: