| TokioHotel a întrebat:

Un baiat imi da palme multe multe la fund,m-a pupat pe obraz,m-a carat in spate, m-a luat de mana si mi-a spus"Vino sotia mea"...Dar cand o prietena il intreaba daca ma place el zice "nu"...Ma place sau nu? Ca sa stiu cum sa ma comport cu el in viitor! Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Băieţii sunt mai rezervaţi când vine vorba de sentimente. Probabil că te place, dar totuşi nu ar trebui să-l laşi să se comporte aşa cu tine. Fii indiferentă şi cu timpul probabil se va sătura să nu-l bagi în seamă şi îţi va spune dacă te place sau nu.

Baftă!

7 răspunsuri:
| NutellaIsMyDrug a răspuns:

Serios?!
Ii permiti sa manifeste un asemenea comportament pervers?! Poate e curios in legatura cu fetele si te-a ales pe tine drept cobai...Nici intr-o relatie nu as permite unui baiat sa-mi atinga zonele intime cand are el chef, i-as da pur si simplu o palma, trebuie sa merite sa ajunga acolo!
Poate ca te place dar ar trebui sa mai spui si nu comportamentului sau si sa vezi ce va face.

| MLSS a răspuns:

Il atragi.ii pari foarte frumoasa, draguta insa nu se stie daca te iubestebig grin
Success:***

| Clauvdgg a răspuns:

Normal ca te place laughing

| DarkBlood32 a răspuns:

Vino sotia mea rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| papusik1213 a răspuns:

Pai eu cred ca te place si nu prea stie cum sa iti zica. poate el crede ca nu il place si na poate vrea sa vada si el daca il placi...

| Dobritoiu_Delia_1989 a răspuns:

Mah asta te place sigur dar nu vrea sa recunoasca! :*