Buna,depinde,baiatul poate vrea sa fiti amici, sa te cunoasca mai bine, poate vrea sa se integreze in grupul tau de prieteni sau poate avea sentimente pentru tine.In orice caz, gestul lui este demn de admirat.Cred ca ar fi bine sa discuti mai des cu el, sa iesiti in oras, la film, sa va cunoasteti mai bine sau sa vorbiti despre relatia pe care o aveti in acest moment.Cu siguranta iti vei da seama ce simte pentru tine. Sper ca te-am ajutat!
Sigur ca da.Cati baieti ar conduce acasa o fata, si i-ar platii si taxiul, daca nu ar avea sentimente pentru ea?
Poate însemna mai multe. Că e băiat educat, că ține la tine, că îi place să se poarte frumos, că e grijuliu și atent sau că vrea și altceva de la tine. Nu e o tragedie, cazuri sunt și cazuri au mai fost.
Acum, depinde și de ce anume mai crezi tu că poate însemna, pentru că părerea mea nu te poate ajuta cu mare lucru, dat fiind că tu îl cunoști mai bine decât cei de aici.
Eu zic să mai faci "investigații", să vezi cum e, ce vrea, ce știe, ce îi place, ce crede despre tine sau ce simte pentru tine, dacă simte ceva.
Și mă gândesc că ai putea să îl întrebi chiar pe el "de ce mi-ai plătit taxiul?" din ce motive vrei: "că ți se pare ciudat, că nu se întâmplă zilnic, că te gândești că poate vrea și altceva" și dacă te întreabă ce ți-a venit, îi spui că e dreptul tău să întrebi când nu știi ceva și ai vrea să afli și că ai aprecia mult dacă ți-ar răspunde cu sufletul deschis.
Nu e așa greu. Încearcă. Vezi ce iese. Succese.
Ca este atras de tine si poate isi doreste sa te cunoasca mai bine sau pur si simplu este un cavaler. Asta poate insemna.