anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un baiat m-a placut timp de sase ani... cred ca si acum ma place... dar daca a vazut ca nu il bag in seama s-a combinat cu cea mai buna prietena a mea... acum realizez ca il plac si cand ii vad ca se saruta sau cand sunt impreuna... ma enervez. ce sa fac? Funda. happy

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu te enerva canu are rost, baiatul 6 ani a sperat la o relatie cu tine si tu nu i-ai dat nicio sansa iar acum roata s a invartit, vrei tu si el e implicat intr-o relatie...nu stiu ce sa zic, vorbeste cu el poate mai exista o o sansa

| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Gelozia...nu poti sa spui ca il placi ceea ce simti tu este de fapt gelozie.
Dar totusi exista ceva ce ai putea face... Incearca sa te dai bine pe olanga el, adica sa stai mai mult cu el de vorba chesti de genul. Intr-un cuvant sa te dai la el. Si cand vei gasi un moment in care tu sa fi singura cu el spune-i ceva de genul:''Sti eu cam te plac tu ce parere ai despre mine?''
Dar trebuie totusi sa discuti si cu prietena ta pentru ca se va supa. Poate ea chiar il iubeste si din asta este bine a discuti cu ea mai intai sa sa i spui ce simti. Veti gasi o cale impreuna.

| AndyDeiu a răspuns:

Pai esti cam toanta straight face Cum adica te-a placut timp de 6 ani? sti tu asta? Si dac te-a placut atita timp dc naiba nu te-ai dus la el...Si acum cand este combinat cu cea mai buna prietena a ta e clar ca esti foarte geloasa pe el..si de aia spui doar in sinea ta ca-l placi laughing. Ca dac era ceva cu adevarat il placeai de mult..Nu mai ai ce sa-i faci.

| WildDream a răspuns:

Nu iti place de el...Esti geloasa ca alta ti-a luat admiratorul. Esti egoista! Lasa-i sa-si vada de relatie si nu te baga.

| printisorul23 a răspuns:

Deci,la fel ca tine am patit si eu, dar daca o sa ii desparti pe ei sa stai tu cu el, no sa iti mai placa de el, iti garantez daca zici ca timp de 6 ani nu ai vrut sa stai cu el, si el cred ca a facut asa cu prietena ta mai mult sa iti faca in ciuda dar este posibil k acum sa se fi indragostit de ea, da nu cred ca te-a uitat pe tine, oricum daca o sa stai cu el no sati mai placa de el asa ca ce mai bine stai si uh cu unu pe care are el ciuda, daca vrei sa ii faci in ciuda, daca nu cu cel mai frumos baiat pe care il gasesti, funda?batting eyelashes