Parca mai devreme spuneai ca ai 15 ani in intrebarea cu radiografia, acum ai avansat la facultate... Rapida trecerea
In aia cu radiografia, daca citesti bine, am scris la sfarsit:Intrebam pentru o prietena.
Am scris ma jos in comentarii:"Intrebam pentru o fetita de 15 ani"
Scuzele mele am inteles ca tu esti cea in cauza. Am citit gresit.
Vei afla adevarul doar daca vei iesi cu el, fa tu primul pas si invita-l in oras la o cafea/suc/prajitura si il poti intreba direct fara sa iti fie jena. Daca se va bloca la intrebarea ta si se va inrosi, este clar, este timid sa-ti spuna direct in fata si chiar ca tipul de place.
Urmareste-i si tu discutiile, cand il vazi ca vorbeste cu niste tipii de la facultate sau cu niste prieteni si auzi ca vorbeste de tine, inseamna ca te place sau daca nu atunci poate te considera doar simpatica si atat sau daca vorbeste de o alta fata fie o place pe ea sau fie e intr-o relatie.
Sau mai simplu, ai putea sa te uiti pe facebookul sau instagramul lui sa vezi daca are poze cu o fata langa el si asa iti dai seama daca are o prietena sau a avut.
Da, mrs de raspuns. Da sa zicem ca m-a ajutat. Ideea e ca stiu ca el ma place... am observat asta. Da nu stiu cum sa il fac pe el sa recunoasca.
Nu chiar... nu intelegi. Eu vreau sa fim prieteni