| Happy33 a întrebat:

Un baiat mai mic ca mine, suntem la aceiasi facultate, dar in clase diferite, ii place de mine. Se cam da si singur de gol si mai mi-au zis si prietenii/ele lui. L-am mai intrebat daca ma place si zice ca da, ca prietena. Nu prea vrea sa recunoasca si nu stiu ce sa fac. Eu nu pot sa zic ca ma topesc dupa el, dar as vrea sa il fac sa imi zica adevarul. Tin la el si nu imi place sa ma minta si sa tina ascuns in el acest lucru. Cum sa abordez situatia?

9 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Parca mai devreme spuneai ca ai 15 ani in intrebarea cu radiografia, acum ai avansat la facultate... laughing Rapida trecerea laughing

| Happy33 explică (pentru MihaelaDart):

In aia cu radiografia, daca citesti bine, am scris la sfarsit:Intrebam pentru o prietena.

| Happy33 explică (pentru MihaelaDart):

Am scris ma jos in comentarii:"Intrebam pentru o fetita de 15 ani"

| MihaelaDart a răspuns (pentru Happy33):

Scuzele mele am inteles ca tu esti cea in cauza. Am citit gresit.

| MihaelaDart a răspuns:

Vei afla adevarul doar daca vei iesi cu el, fa tu primul pas si invita-l in oras la o cafea/suc/prajitura si il poti intreba direct fara sa iti fie jena. Daca se va bloca la intrebarea ta si se va inrosi, este clar, este timid sa-ti spuna direct in fata si chiar ca tipul de place.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Urmareste-i si tu discutiile, cand il vazi ca vorbeste cu niste tipii de la facultate sau cu niste prieteni si auzi ca vorbeste de tine, inseamna ca te place sau daca nu atunci poate te considera doar simpatica si atat sau daca vorbeste de o alta fata fie o place pe ea sau fie e intr-o relatie.
Sau mai simplu, ai putea sa te uiti pe facebookul sau instagramul lui sa vezi daca are poze cu o fata langa el si asa iti dai seama daca are o prietena sau a avut.

| Happy33 explică (pentru Doarunaltutilizator):

Da, mrs de raspuns. Da sa zicem ca m-a ajutat. Ideea e ca stiu ca el ma place... am observat asta. Da nu stiu cum sa il fac pe el sa recunoasca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu.il ignori
problema rezolvata

| Happy33 explică (pentru anonim_4396):

Nu chiar... nu intelegi. Eu vreau sa fim prieteni