| narcisa a întrebat:

Un baiat mi-a zis ca ma place si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el iar eu i-am zis nu.De atunci imi zice ca un baiat x ma place si ma tot intreaba daca am prieten sau daca imi place de vreun baiat.Va rog sa imi spuneti cum sa ii zic sa ma lase fara sa il fac sa se supere.

Răspuns Câştigător
| Kyrukai a răspuns:

"Nu te supara, poti sa nu mai pui aceleasi intrebari de fiecare data?" "Nu vreau sa iti raspund la intrebare, si as aprecia daca nu m-ai mai intreba lucrurile astea de acum incolo" "Scuze, dar chiar nu cred ca este treaba ta daca imi place sau nu de vreun baiat" etc. Sunt foarte multe variante, important e sa ii spui ce crezi tu si sa incerci sa nu jignesti, de suparat probabil ca o sa se supere indiferent in ce mod i-ai spune sa te lase in pace, dar o sa ii treaba. Multa bafta!

6 răspunsuri:
| cryssy95 a răspuns:

Zii ca ai prietenwinking
si o sa te lase in pacebig grin

| Allecsa_4478 a răspuns:

Pai spune`i simplu in fata sau pe mess ca te streseazasi sa o lase mai moale si ca daca ii place "baiatului x" de tine sa vorbeasca ala cu tine nu el

| masyunea a răspuns:

Am patit-o de 2 ori big grin... deci daca doresti sa nu se supere va trebui sa vorbesti mai rar cu dinsul, incearca sa nu mai tineti legatura un timp, daca mai intreaba daca iti place cineva zii ca nu-ti place nimeni... timpul le lecuie p toate;-) crede-ma.

| Addah a răspuns:

Ai putea incerca sa ii spui ca esti deja cu cineva... thinking Poate asa va inceta.winking

| gynutza_5762 a răspuns:

Spune-i ca nu t int o relatie momentan, insa ti-ai dori sa ramaneti amici momentan. sper sa te ajute

funda?smug

| ALECSSS a răspuns:

Da-mi id si mai discutam despre baieti!