Poate ii place de tine din punct de vedere fizic, sau ti-a lsat pur si ismplu comentarii ca se plictisea la fel cum probabil le alsa is la alte fete
daca tie iti place de el poti sai lasi comentarii la poze, daca nu ignora-l oricum daca era sa-i placa de tine cred ca iti cerea un id ceva ...sau iti trimitea un mesaj
Si spuneti-mi ce sa fac? Sa ii comentez si eu cu poze din alea sau sa scriu ceva? Poate si-a batut joc de mine.
Pai poti sa-i lasi si tu un mic comentariu daca vrei... dar sa fie ceva asa subtil
Eu zic sa nu pripesti in ceea cel priveste asteapta si vezi ce mai face. Nu stiu daca vorbesti pe mess sau nu cu el...
Daca nu vorbesti cu el si e interesat de tine probabil o sa iti ceara id-ul de mess si restul o sa vina de la sine
Succes!:*
Posibil sa te placa, nu stiu ce sa zic. Cerre-i id. ul sau incearca sa faci rost de el. Comenteaza-i si tu lui la cateva dintre poze si mai ales la profil un multumesc pentru comentarii :d.
Succes
Știi, dacă cineva îți comentează pozele, fie băiat sau fată, asta nu inseamnă că te place, înseamnă că pur și simplu îți comentează pozele, atât.
Depinde și ce a scris acolo. Baftă, o zi bună!
Esti o fetita de 12 ani care ar trebui sa se joace cu papusile. nu sa stea pe hi5 incercand sa cucereasca ai o viata intreaga pentru asta