Razbunare... dulce razbunare.
Baietii nu privesc ca si fetele un refuz.
Cand a vazut ca nu vrei sa cedezi.si-a pus in cap razbunarea.Si vad ca i-a iesit.Acum tu esti cea care sta si isi bate capu : "de ce se comporta asa?". Inainte el era cel care se gandea la motivele pe care le-ai avea sa il refuzi.
Ori a fost o razbunare pentru ca u nu i-ai dat atentie de prima data, ori te-a iubit la inceput dar apoi s-a plictisit de tine, ori a gasit alta fata intre timp.Numai el stie ce a facut.
Important este acum ca trebuie sa il uiti si sa nu mai suferi pentru unu ca el.Cauta alt baiat si lasa-l pe el in pace. Oricum acum nu mai conteaza ce a fost in capul lui.Conteaza ca u trebuie sa uiti si sa fi fericita.
Noi puteam sa interpretam multe lucruri, doar el stie ce a fost si ce este in mintea lui. Poate a vrut sa-si bata joc de tine, poate tea iubit si iubirea asta a disparut pe parcurs, poate a gasit alta persoana. Tu nu ai putut trece peste eveniment, pentru ca cred ca l-ai iubit prea mult, poate prea mult decat el tea iubit. Sper sa poti trece peste asta.
Pa'pa:*
Nu cred ca sta in puterea noastra sa iti raspundem, caci intimitatea este realmente o vedere ingusta catre sine pe care altii nu sunt nevoiti sa o impartaseasca. Nu mi se pare etic sa fie postat asa ceva, tu singura iti poti raspunde sau nu ai putea gasi niciodata raspunsul. Noi suntem niste spectatori neavizati care te compatimim, dar prietenul fara empatie nu e prieten deloc. Eu te sfatuiesc sa cauti raspunsul singura, altfel, in alta parte.
Logic ca a vrut sa-si bata joc de tine altfel numi explic asa ceva ...an fine lasa treaba asa si refati viata:*