| viv21 a întrebat:

Un baiat s`a tinut mult dupa mine... dar multa vreme nu am vrut sa fiu cu el pana la un moment dat cand mi-am dat seama ca il iubesc enorm... apoi urmatoarele 3 saptamani au fost perfecte dar el se purta ciudat...sustinea cu tarie ca ma iubeste dar usor l`am pierdut doar ca nu`i faceam toate poftele (nu va ganditi la prostiilaughing )pe mess intr-o zi imi spunea ca ma iubeste a 2a zi ca nu ma mai iubeste...intr-o zi imi spunea ca nu putea sa traiasca fara mine si a 2a zi il vedeam cu alta... pur si simplu ma manipula ma facea sa gandesc cum voia el ma facea sa cred ca gresesc chiar daca eu faceam totul bine... dar le spunea tuturor ca ma iubeste si facea ca momentele cu el sa fie minunate dar apoi m`a lasat balta...de ce s`au intamplat toate astea? de ce nu pot sa trec peste chiar daca au trecut cel putin 8 luni de la eveniment? m`a iubit vreodata sau doar a vrut sa isi bata joc de mine?

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Razbunare... dulce razbunare.
Baietii nu privesc ca si fetele un refuz.
Cand a vazut ca nu vrei sa cedezi.si-a pus in cap razbunarea.Si vad ca i-a iesit.Acum tu esti cea care sta si isi bate capu : "de ce se comporta asa?". Inainte el era cel care se gandea la motivele pe care le-ai avea sa il refuzi.

6 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ori a fost o razbunare pentru ca u nu i-ai dat atentie de prima data, ori te-a iubit la inceput dar apoi s-a plictisit de tine, ori a gasit alta fata intre timp.Numai el stie ce a facut.
Important este acum ca trebuie sa il uiti si sa nu mai suferi pentru unu ca el.Cauta alt baiat si lasa-l pe el in pace. Oricum acum nu mai conteaza ce a fost in capul lui.Conteaza ca u trebuie sa uiti si sa fi fericita.winking

| dulshe a răspuns:

Noi puteam sa interpretam multe lucruri, doar el stie ce a fost si ce este in mintea lui. Poate a vrut sa-si bata joc de tine, poate tea iubit si iubirea asta a disparut pe parcurs, poate a gasit alta persoana. Tu nu ai putut trece peste eveniment, pentru ca cred ca l-ai iubit prea mult, poate prea mult decat el tea iubit. Sper sa poti trece peste asta.
Pa'pa:*

| iuliana21 a răspuns:

Sunt perfect de acord cu pupimik

| rubycaramel a răspuns:

Nu cred ca sta in puterea noastra sa iti raspundem, caci intimitatea este realmente o vedere ingusta catre sine pe care altii nu sunt nevoiti sa o impartaseasca. Nu mi se pare etic sa fie postat asa ceva, tu singura iti poti raspunde sau nu ai putea gasi niciodata raspunsul. Noi suntem niste spectatori neavizati care te compatimim, dar prietenul fara empatie nu e prieten deloc. Eu te sfatuiesc sa cauti raspunsul singura, altfel, in alta parte.

| jkjhcshbbzmb a răspuns:

Ori ii place sa se joace cu tine, ori nu stie ce simte, ori e fraier

| jonel a răspuns:

Logic ca a vrut sa-si bata joc de tine altfel numi explic asa ceva ...an fine lasa treaba asa si refati viata:*