| Gabitza03 a întrebat:

Un baiat se uita la mine in ore, cand sunt afara el se uita pe geam la mine.Stiu de la o fata ca acum 3 ani ii placea de mine(din clasa a 3a)acum sunt clasa a 6a. Mie imi place de el, as vrea niste sfaturi va rog.Cine da cele mai frumoase sfaturi ii dau FUNDA.

Răspuns Câştigător
| คиค a răspuns:

Buna!

Pai ar fi mai multe posibilitati de a afla daca el inca te mai place. Din descrierea pe care ne-ai facuta eu una inteleg ca te-ar cam place... dar nu ma pot pronunta sigur.
Uite care e sfatul meu:

Roaga o prietena [ cea mai buna prietena a ta, care iti stie toate secretele si in care ai tu incredere maxima] sa vorbeasca cu el, si sa vada daca poate sa-l faca intr-un mod cat mai subtil sa ii spuna daca te place sau nu, dar sa nu il intrebe direct.

Sau, daca vrei sa nu se implice si alte persoane uite aici cateva lucrusoare care te-ar putea ajuta sa vezi daca el te place sau nu :

http://www.noifetele.ro/yourmind/hismind1.php

5 răspunsuri:
| CoCaCoLa a răspuns:

Pai poate ca inca ii mai place de tine. Daca si tie iti place de el ar trebui sa vorbesti cu el si sa fiti mai apropiati

| niknip a răspuns:

Ce frumos :X In primul rand sa vorbesti cu el...despre filme, muzica subiecte comune sa vezi cum gandeste, cum se comporta in diferite situatii etc. Nu-i nici un rau sa ai un prieten, amic cu care sa poti discuta. E chiar fain. Amicii au si ei rolul lor niciodata nu se stie poate o sa va intelegeti mai bine dupa si o sa fiti prieteni(impreuna).

| Xperson a răspuns:

Inca nai obervat? se pare ca te place...asa ca nu mai sta pe ginduri cerei id-ul si vorbiti pe net...tot vorbind veti ajunge la un subiect comun si poate ceva se va intimpla, succes! Cel mai bine sa iesiti undeva impreuna dar nu ca o intilnire insa pur si simplu ca prieteni, adica poate sa iesiti afara si sa vorbiti.

| Gabitza03 explică:

Am uitat sa zic:e in clasa cu mine si vb si cu el pe mess

| คиค a răspuns:

Pai daca vorbiti pe mess problema e aproape rezolvata.
Incearca sa te apropii mai mult de el.sa comunicati...
Parerea mea sincera este aceea ca este putin cam devreme sa fiti prieteni [ cu sensul de a fi impreuna], dar ati putea sa fiti prieteni foarte buni, si intelegandu-va foarte bine peste un an-2 s-ar putea sa treceti la etapa urmatoare daca amn2 va veti dorii