| Gabitza03 a întrebat:

Un baiat se uita la mine in ore, cand sunt afara, stiu de la o fata ca ma placea in clasa a3a(suntem in aceeasi cls)acum suntem cls a6a. vorbesc cu el pe mess...intr-o zi am avut ora de sport si ne-an pus sa facem un cerc mare, sa ne tinem de maini, el se tinea de mana cu cea mai buna prietena, deci in stanga era el si in dreapta el.Si ea a fugit de langa el si m-a lasat pe mine sa ma tin de mana cu el si el era in stanga iar ea in dreapta(aveam amandoi o mane transpirata). Mie imi place de el, dar nu stiu daca ii place lui de mine?

Răspuns Câştigător
| DoubleS a răspuns:

Trebuie sa discuti cu el intre 4 ochi. Sa nu iti fie teama ca v-a rade de tine, sau ca le v-a spune prietenilor lui treaba asta, deoarece o sa ii fie rusine [crede-ma]. Nu il lua din prima cu chestia "Auzi tie iti place de mine?" sau "Vrei sa te combini cu mine?", deoarece se v-a simnti prost. Trebuie sa il iei usor, sa purtati o conversatie amicala [insa sa fiti doar voi 2!], dupa care, strecoara in subiect ceva de genu` "Auzi, cum ar fi fost sa fim noi doi impreuna?" sau ceva de genul, dupa chicotesti putin [tine faza]. Atunci daca el iti spune ca ii place de alt cineva, ii zici si tu ca glumeai, sau ca faceai haz de necaz; insa daca iti zice ar fi fost cool, sau alte din astea de bine, spune-i si tu ce-ai zice sa incercam?
la mine a functionatwinkingwinkingwinking
Succes! Funda?

2 răspunsuri:
| federerdinamo a răspuns:

Din cate ai scris tu acolo.prietenul lui a fugit de langa el ca sa te lase pe tine langa baiatu de cr iti place nu? pai poate acel baiat stie ceva si eu zic ca ar fi indicat sa il intrebi mai intai pe baiatul respectiv daca stie ceva. Ai putea pe mes cand vorbesti cu el sa ii zici baiatului ce simti adica: imi esti simpatic, eu chiar te plac. De unde stii ca el nu simte ceva pentru tine?

sper sa te ajut cu cevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema sincer.
cel mai bine e sa i spui sentimentele tale!