Ar fi meritat o replica de genul "Sper ca te gaseasca pe tine primul", dar aparent batranul avea ceva mai multa minte si bun simt incat sa iti tina gura
"Moartea ne caută pe toți însă pe noi ăștia mai bătrâni ne găsește mai ușor."
Atât. Restul, morale, tot, e de prisos. Va conștientiza mai târziu, asta dacă va dori și dacă capacitatea lui îi va permite.
Gandeste-te, mosul a reusit sa ajunga la o varsta ca asta pe cand viata tanarului e atat de nesigura. Baiatul ala ar putea muri intr-un accident de masina (nu-i doresc in niciun caz asta) dar vreau sa spun ca batranul ar trebui sa se considere norocos fiindca a avut o viata lunga. Deci, cam asta i-as zice ''Razi tu de mine, dar ar trebui sa-ti doresti sa ajungi ca mine''...nu stiu eu cum sa ma exprim, cum sa formulez dar te-ai prins tu.
Nimic. Probabil mi-as aminti ca am fost si eu ca el si ca o sa inteleaga cu timpul.
Nu as spune nimic, i-as trage eventual un toiag in cap la mucos ca sa se invete minte, sa isi vada lungul nasului
"Tinere spune multumesc ca te-ai lovit de mine, pecat de ametit esti puteai sa te lovesti si de o masina. " :-)
Andrei67y5 întreabă: