| ShowTim3 a întrebat:

Un baiat tot ma bate la cap sa ii dau niste bani (nu am facut nimic ) da vine pe mine si imi cere bani, eu pot sa il bat oricand vreau (cred ca pot tinand cont ca eu sunt mai bine dezvoltat si am reflexe mai bune ) Idea este ca nu vreau sa ajung la potilie ca i-am dat o lovitura prea tare si i-am rup un dinte din greseala. Tipul ma tot "ameninta " si ma calca pe nervi nu stiu cat mai rezist fara sa ii dau una in gura, am destui prieteni care pot sa il bata fara probleme, dar na stiti cum e nu vreau sa ma simt vinovat ca ala ia spart teasta. Cale de pace nucred ca e, eu nu dau nici un ban laughing mai bine ii sparg capul, tipul e si mai sarac si incearca probabil sa mai scoata niste bani deunde apuca.

1 răspuns:
| anonimsiatat a răspuns:

Da-i una la cap si gata.sau mai bine fa-te ca il bati in sensul ca speriel putin.stii ca sa fuga el mancand pamantul.vino si tu cu niste prieteni te dai pe langa el gen: 'Ma baietel stai calm ca ti-o iei de numai iesi la lumina'. Totusi incearca sa-l eviti daca nu, treci la ceea ce am spus eu.Succes.Te,pup