Intr`o zi la scoala la bula venise inspectia in ora de franceza.Inspectorii se asezasera in spatele lui bula.Profa scrie cateva cuvinte pe tabla si spune:
-Copii cine stie raspunsul?
bula ridica mana si zice:
-Mamaaa ce bulane misto are gagica asta.
Profa:bula nesimtitule pentru azi ai 1
la care bula inspectorilor:baa dupa ce ca nu stiti mai si soptitifundA?
Alinuţ şi Alinuţa mergeau pe un pod. Podul s-a rupt şi Alinuţ a căzut şi a murit. Alinuţa a fost mai norocoasă: s-a prins cu ochiu' d-un cui.
- Ce-a păţit surioara ta?
- Şi-a rupt piciorul.
- Vai, ce păcat! Cum s-a întîmplat?
- Am pus pariu care din noi se apleacă mai mult pe fereastră. Şi ea a cîştigat.
- Alinuţa, nu te mai legăna pe picioarele bunicului!
- De ce?
- Păi şi aşa-i mort de o oră!
- Alo, Vladimir?
- Da.
- Îţi aminteşti ce ne-a dat ieri la matematică?
- Cîte un 3.
stiu, stiu, ai zis doar un banc, dar eu sunt darnica
Badea Gheorghe a început să repare acoperişul casei. Partea bună e că a ajuns în vârful casei. Partea proastă e că a început să alunece. Partea bună e că s-a prins de burlanul casei. Partea proastă e că burlanul s-a rupt. Partea bună e că sub el era o căpiţă de fân. Partea proastă e că în căpiţă era o furcă cu ţepii în sus. Partea bună e că nu a căzut pe furcă. Partea proastă e că nici pe căpiţă nu a căzut.
Merge un cioban la alt cioban si il intreba:
-Ma, albu'i culoare?
-Da ma ii culoare!
-Da negru'i culoare?
-Da ma ii culoare!
-No bun...atunci am televizor color
Pe vremea comunistilor burlacii care aveau peste 25 de ani erau obligati sa plateasca impozit. Ion Caciula era un burlac impotent si pentru ca era pus sa plateasca impozit s-a hotarat sa scrie o scrisoare lui Ceausescu:"Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce sa platesc tribut, daca eu nu pot sa f**."
Trec cateva saptamani... si primeste omul nostru scrisoare de la Ceausescu: "Domnule Ion Caciula, om al muncii fara scula. Cat ai degete si limba, legea tarii nu se schimba."
misauratcuviata întreabă: