| Maduu200 a întrebat:

Un barbat isi inseala iubita daca nu are ce vrea acasa cum s-ar spune. Daca urmatoare lui iubita ii da ce vrea si este multumit intru totul de ea credeti ca o va mai insela?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da, de ce nu, daca el isi va dori mereu mai mult? Un colectionar va fi greu de oprit din pasiunea sa.

| Juiceee a răspuns (pentru neutrino):

Ai dreptate. Si pe langa asta, Maduu--deci gagicaru si-a inselat iubita pentru tine si tu esti curva care a acceptat. O sa te insele si pe tine mai devreme sau mai tarziu. Crezi ca esti floarea lui? Nu. Esti o curva care merita ce a dat. Fata pe care a inselat-o sa-si bage el pistolul in tine presupun ca a fost ranita.

Curva, da-ti foc!

| neutrino a răspuns (pentru Juiceee):

N-am inteles de ce-mi spui mi-e toate acestea...probabil ca te-a luat valul si ai gresit adresa.

| Juiceee a răspuns (pentru neutrino):

Tie ti-am spus ca ai dreptate si am continuat acolo sa nu trimit doua mesaje. Nu era nimic adresat tie, in afara de "ai dretate". Te deranjeaza asa tare ca am raspuns acolo?

| giony54 a răspuns:

Da, pentru ca totdeauna caseste un motiv, pentru ca a vazut ca merge asa cu mai multe, nu are stabilitate.

| RoBoT93 a răspuns:

Depinde, barbatii sunt imprevizibili.
Adica daca ar prinde ocazia intr-un club sa "arda", mai multi de 80% ar face-o...

Parerea mea. Dar cu faze de genul "ramane intre noi 2"