| suntsuper a întrebat:

Un coleg rade cand alti colegi fac apropouri fata de mine, avand in vedere ca ne intelegem si ca da oarecum semne ca ma place(ma tachineaza, gaseste pretexte sa ma atinga, vine mereu la mine in pauze etc) e ceva rautacios din partea lui sa rada asa? Sau cum ar trebui sa interpretez?

stiu ca e o intrebare tipica dar sunt confuza

4 răspunsuri:
| Gillian a răspuns:

Râde răutăcios? Cum adică când fac apropuri? Ce fel de apropuri? Ai putea fi mai explicită.
În cazul în care se poartă necivilizat și mai important, dacă pe tine te deranjează, lasă-l în pace. E doar un puștan care nu știe ce vrea.

| suntsuper explică (pentru Gillian):

Nu rade rautacios. spre exemplu baietii din clasa imi fac poze la fund si le trimit pe ceva grup al lor, si daca ii observ cand fac asta el rade.
alt exemplu ar fi cand un coleg m-a intrebat daca pot sa fac twerk si a ras
e un ras mai mult nervos decat rautacios

| Nero15 a răspuns:

Nu inteleg de ce crezi ca te place doar pentru ca te atinge si te tachineaza. Este posibil sa fie asa dar mai este posibil sa te considere una dintre ei iar baieti intre ei fac asta dar nu inseamna ca se plac. Nu e urat din partea lui sa rada deoarece: daca te considera o prietena i se pare ciudat
daca te considera mai mult ascunde ce simte. Cred

| suntsuper explică (pentru Nero15):

Am zis pe larg. fata in fata observi mult mai multe detalii care ar fi prea mult si neinteresant sa le scriu aici