Buna.Nu cred ca am inteles prea bine.Acest coleg i-a luat telefonul prietenei tale si s-a logat unde? Prietena ta i-a dat telefonul ei ca sa-l ajute?
Din modul in care descrii, miroase putin a rasism.Si de ce nu respectati intimitatea baiatului? De ce acest comportament bitchy? Doar pentru ca nu va place de el? Sunteti in viata reala, nu in filme/seriale disney proaste in care exista mereu acel grup de mean girls care face numai faze aiurea.Chiar vreti sa fiti ca ele?
Lasa ti odata rasismul ca toti ziceti asa nu so luat nimeni de culoarea lui ci pur si simplu il cunoastem de mult si ni o stricat viata si ni o strica prin felu in care so comportat/comporta cu noi ii efectiv handicapat si nu merita sa fie iubit de tt lumea. Plus de asta daca ai fi vazut ce mesaje eu trimis unei fete…Si doi intrebarea e daca e legal nu ma intereseaza daca si tu vrei sa nu te iei de cineva din cauza culorii chiar daca e un nesimtit
Nu zau. Puteai scrie doar ce a facut, nu ce culoare are pielea lui.Stati linistite ca nu e iubit si placut de toata lumea, sunt multi oameni nasoli ca voi in jurul lui.Si ce conversatii avea mai exact? Da un exemplu.Cum v-a distrus viata? Prin simpla lui existenta si faptul ca s-a nascut?
Pur si simplu aveti voi probleme. Lasati frustrarile si cautati-va alte preocupari mai utile la varsta asta.
Cam urat din partea voastră, eu știu așa când nu plac o persoana, o ignor, nu încep să o înjur, să vorbesc încontinuu despre ea, etc( pentru ca altfel se numesc frustrari, ca a-ți vrea sa fiți ca el)
Și totuși suntem în 2023, de ce sa judecați o persoana după culoarea pielii? Știți ca nu a ales el asta? A sau a-ți uitat ca exista și persoane așa nu doar albe ca brânza, peste tot în lume dai de persoane de genul.
Puteai sa explici mai clar în poveste, prietena ta i-a dat telefonul sau s-a logat la ea pe cont și a citit vreo conversație ( ca bănuiesc ca aici este problema) unde îl vorbeați de rau?
Logic ca le-a rănit ce a citit și asa, de aici și pretextul cu mama.
În afara de scuze nu știu ce puteți face, asa se întâmplă când ai sufletul prin de invidie, ura și răutate, lăsați oamenii în pace, chit ca au alta culoare a pielii, chit ca au ajuns populari pe o prostie de aplicație și traitiva viata( ca să stați ca 2 tate, nu e prea frumos, mai bine va axați pe școală, ca din tot e ați scris doar voi aveți ceva cu el, nu și viceversa)
Te rog frumos sa nu ne judeci fara sa stii noi judecam dupa culoarea pielii pur si simplu toata lumea il admira si noi il stim de mic si ii uram persoana nu culoarea e un handicapat pentru ca ne o stricat viata si nu l mai suportam caci inca se mai ia de noi.El i-a cerut fetei telefonul sa se logheze iar contul a ramas. Peste tot ii vina lui.Intrebarea era daca e legal sau nu sa i trm la mama lui ce conv avea pentru ca scuza ma pe mine da daca ai vedea conv…
Atunci greșeala mea( cazuri cum am spus se tot practica, nici nu am înțeles inițial foarte bine).
Nu, nu este legal, nu cred ca o sa se ajungă prea departe totuși.