anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un cuvant folosit foarte des:iubire.

a)O/il iubesc, ma iubeste. Pot spune ca avem o relatie frumoasa si chiar sunt fericit/a.Totul este perfect chiar daca uneori ne certam pentru cateva secunde nu conteaza, ne iubim!
b)Dezamagit/a. Iubirea doare.Chiar am iubit dar ei/lui nu i-a pasat. S-a terminat si chiar daca o sa imi fie greu o sa trec peste, sau poate am trecut deja, sau poate...sau poate nu o sa trec niciodata.
c)Iubire? Nu exista! Este doar o atractie de moment.Si poate nu am dreptate dar nu se merita sa iubesti in ziua de azi.Traiesc clipa fara sa ma leg la cap cand nu ma doare...

Exista? Nu exista? Aduce fericire? Aduce durere? Vreau sa calculez un procent daca o sa am suficiente raspunsuri... Te regasesti in una din variantele de mai sus? Daca da, in care?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna,am trecut prin toate aceste etape,adica perioade in care eram fericita iubeam si ma simteam iubita,totul perfect. Apoi am trecut si prin dezamagire si suferinta,pentru ca uneori iubirea doare,poate ca unul iubeste si daruieste mai mult si uneori singura solutie e despartirea,si normal ca e greu sa treci peste,odata ce sti ca te leaga amintiri de o anumita persoana,tot timpul petrecut impreuna si obisnuinta,e greu sa treci peste o despartire cand ai pus suflet.
Apoi de multe ori ajungeam la concluzia ca nu se merita sa iubesti ca e doar o amagire si mai bine sa nu pui suflet si sa traiesc clipa,dar totusi iubirea exista, e un sentiment pur si adevarat, dar de cele mai multe ori doar iubirea...nu e suficienta,mai conteaza si alte aspecte,iar din cauza ca mai apare si gelozia, lipsa de comunicare, minciuna si infidelitatea...toate acestea duc la suferinta.

1 răspuns:
| AndreiGabi a răspuns:

M-am gandit mai bine si cred ca mai toti trec prin toate fazele...asa ca am trimis un mesaj pentru stergerea intrebari(sper sa ramana fundita).Ms de raspuns!