Buna, a fost asa:A walk to remember,
sweet november,
cruel intentions,
the pianist,
love story,
titanic...
Virgin Snow, Preety Woman, Notte Prima Degli Esami-Oggi, Return to me, etc.
Au fost destule. Sunt o fire sensibila si ma emotionez usor.
Eu si Marley E singurul film la care am plans. Stiu ca suna ciudat, dar eram intr-o stare naspa atunci si eu am un catel care seamana mult la comportament cu Marley si m-a facut sa ma gandesc ca moare catelul meu
In general nu plang la filme Mai ales daca moare un om, ma gandesc e doar un film Dar sunt mai sensibila la animale.
Ooof exista cateva...
Pe aripile vantului...
Scary movi( e mai fain cum scriu eu) am palsns de bucurie
si imi era un film cu un un tata care a murti si ai apoi a fost reincarnat in trup de catel si a mers pana acas la baetelul lui si a avut grija de el apoi a mers la mormantul lui sa arate cine este
In special filme cu animale...
Bafta!
Probabil Titanic va ramane intotdeauna pe primul loc insa de curand am vazut un film care m-a impresionat profund -->Precious: Based on the Novel Push by Sapphire.
Filmul descrie suferinta unei adolescente de 16 ani cu probleme pe care unii dintre noi nici nu le-am visa. Povestea este intr-adevar cutremuratoare si cred ca "ar misca pana si un cub de gheata".
Eu nu am rezistat...am plans in hohote.:-P
http://www.cinemarx.ro/......65345.html
Tiatanic de la inceput pana la sfarsit deoarece stiam cum se va terminaaa((
Titanic, Viata surorii mele...cu fata care avea cancer si hakiko a dog story, nu mai stiu sigur daca hakiko il chema dar am plans mult la acel film.
A walk to remember e cel mai fain film pe care l`am vazut. si pot plange acolo si inca cat :-s vizionare placuta ti`l recomand :-x
If only e singurul film la care am plans. M-a impresionat cat de mult te poti sacrifica pentru persoana iubita.
A walk to remember
cand i-a spus fata ca are cancer, si el a spus de ce nu mi-ai spsu pana acum "mie", si ea a spus "in special tu!"
a fost asa dragut
ONE123456789 întreabă: