Poi ai putea sa te inscri ca reprezentant la Avon, eu sunt si se castiga foarte bine plus ai super cadouri in fiecare luna destul de scumpe. sau la alta firma de cosmetice .doar pe tp de vara.prietena mea vb cam 4 ore la tel si castiga foarte bine. face sondaje de opinie
dar chestia e ca e de dim
. sau ai putea sa inparty pliante.(cel mai usor
Sper ca tya fost de folos
Poti sa te interesezi la Mc Donald's, sau la un restaurant. Dar in general, vor fete peste 18 ani. Ca te expui destul de mult unor pericole cam mari.
Si eu ma gandeam la asta, temporar cred ca ar merge un job la MC sau vanzatoare la unul din magazinele din mall, pentru un adolescent salariul este chiar foarte bun, nu spune nimeni sa ramai la acest serviciu sper ca is cateva idei, eu una la asta ma gandeam, se iau in jur de 7 milioane ( vechi )
Poi te ai putea angaja sa imparti pliante si dupa mine se castiga bine in jur de 3-4 milioane pe luna sau te poti angaja ca vanzatoare. Nu stiu dar nu cred ca la un servici mai bun din punct de vedere bancar te ar angaja. Ma rog BAFTA..
Bună! În primul rând nu cred ca te angajează cineva dacă ai 15 ani, până nu împlinești 16. Și eu am la fel și mă gândesc la un job pe timpul verii. Dar ar fi unele joburi destul de ok. Spre exemplu, la o terasa, chelneriță. Sau la restaurante. Dar cred că la o terasă, la servit e foarte ok. Sper sa găsești ceva care să te atragă și să te poți angaja.
fixy întreabă: