anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un mesaj dragut :* pentru iubit?

2 răspunsuri:
| τττ a răspuns:

Nu trebuie să iei mesajul de pe net.Din suflet trebuie să vină.

| Gimiki97 a răspuns:

Fata-n fata-amandoi niciun drum intre noi si niciunul inapoi!
Ca am spus din priviri, vise si amintiri!

Ne privim tematori
c-am ajuns prea usor
in iubire 2 amatori
Nu am crezut ca-i normal sa ajungem si noi candva la final!

Hai sa iertam ca am uitat,
Sa ne iubim cu-adevarat
Sa ne prefacem ca nu stim
Ca maine iar la fel o sa gresim
Hai sa iertam ca ne-am schimbat;
Hai sa fim iar ca altadat'
Sa ne promitem ca vom lua
Din dragoste puterea de a mai ierta!

Cine mult a gresit.sau putin a iubit
Ce conteaza la sfarsit, daca stim sa iertam stim sa ne si salvam!
astea sunt mai triste dar super!

Deabia astept sa ma trezesc… sa pot visa cu adevarat: X! "

" Visez doar la tine…. visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini? "

Statusuri de dragoste 53 " Sa amintesti e frumos, da sa fii amintit e mai frumos, eu nu iti cer sa ma amintesti da doar sa iti amintesti ca o sa imi aduc aminte de tine intotdeauna… "

Statusuri de dragoste 54 " Daca vrei sa-ti fie bine, atunci gandeste-te la mine! De vrei sa fi si fericita, gandeste-te clipa de clipa. Liniste de vrei sa ai, langa mine mereu sa stai… TE IUBESC! "

Statusuri de dragoste 55 " Tu esti viata mea, ziua nu are rost fara dragostea ta, cand te-am vazut am stiut ca dragostea inca o victima a mai facut! "

Statusuri de dragoste 56 " Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles… "

Statusuri de dragoste 57 " Noaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine… Te iubesc! "

Statusuri de dragoste 58 " M-ai acceptat asa cum sunt si acum esti o parte din sufletul meu. Te iubesc! "

Statusuri de dragoste 59 " Nu pot sa-ti spun acum ce vreau. Nu pot acum eu nu mai stau. Un singur lucru ti-l rostesc. E acel simplu TE IUBESC! "

Statusuri de dragoste 60 " Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine, as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda… "

" Peste ani voi pasi alaturi de tine in adancul padurilor verzi; pe tarmuri cu nisip; si cand sorocul vietii noastre pe pamant se va sfarsi si in ceruri iti voi da mana mea… "

" Te iubesc la nesfarsit si tot ce imi doresc este sa te am langa mine mereu! Te iubesc dragostea mea! "

" O briza, un val, o adiere, un nor …. un sarut magnific, o atingere, o mangaiere; toate se numesc iubire! Emotia este prezenta, tu esti departe, iar eu te visez! "

" Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii… atunci EA este sensul, daca nu… EA ar trebui sa fie…...