Acel mesaj trebuie sa-l compui tu! Nimeni nu stie ceea ce simti tu, incearca sa-i spui tot ce simti cu cuvintele tale nu sa "culegi tot felul de declaratii siropoase " iar dupa sa incepi sa reciti ca un papagal. Doar tu stii ce simti pentru ea nu altii! Incearca si formuleaza mesajul cu cuvintele tale, mult succes! :*
,, si pana la urma urmei de ce te iubesc? pentru ca existi? si alti baieti exista dar numai u ma faci sa simt ca eu exist, sau pentru ca esti frumos? si alti baieti sunt frumosi dar numai u ai frumusete interioara reflectata in cea exterioara.langa tine ma simt completa ma simt una si aceeasi persoana cu tine nu pot sa fac diferenta intre noi. te iubesc pentru ceea ce esti si pentru ceea ca ma faci pe mine sa fiu.pentru tine."
,, Dragostea pluteste in aer, mireasma dulce a buzelor tale trandafirii as vrea sa o simt iaras, as vrea sa simt caldura iubitoare a bratelor tale, sa ma scufund in adancul fericirii asa cum doar cu tine o pot face, sa aud vocea iubirii cum bate cand inimile noastre sunt unite, sa ma inalt in zbor cu aripile iubirii eterne si sa-ti spun ca te iubesc asa cum n-am iubit vreodata o alta persoana."
Am facut azi 2 luni,
Ne-am #%$#^ ca 2 nebuni.
Si daca noi ne-om mai $^#$%$
O sa facem luni mai multe.
1People întreabă:
personaljesus întreabă: