Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii,
1.Tu esti un vis visul meu devine realitate Te iubesc
2.Firul alb cu firul rosu
Impletit cu gingasie
Vor sa lege si mai mult
SCUMPA NOASTRA PRIETENIE
3.Un trandafir cat de frumos
Tot isi schimba fata
Dar un prieten credincios
Ramane toata viata
4. Iubirea e un vierme
Ce roade ne-ncetat
O inima de fata
Si un suflet de baiat
5.Delicat iti dau un sfat,sa nu crezi intr-un baiat, el iti spune ca te iubeste, dar la alta se gandeste.
6.Nu ma uita se numeste o floare
Nu ma uita se scrie-n scrisoare
Nu ma uita se spune mereu
Nu ma uita iti spun si eu
7.Glumeste in iubire si nu iubi in gluma ca multi stiu sa glumeasca si putini stiu sa iubeasca
8.Cand esti trist s-au suparat un prieten te face sa zambasti, cand plangi un prieten it sterge lacrimile, cand esti vesel un prieten se bucura alaturi de tine un prieten este ca un inger fara aripi intr-un prieten iti poti gasi mereu un sprijin alaturi de un prieten poti reusi orice un prieten nu te va uita niciodata
9.Trandafirul infloreste
Cine scrie te iubeste
Tot asa si cititorul
Sa iubeasca scriitorul
10.Nu uita ca am fost colege, intr-o banca am invatat, bucuria si tristetea impreuna le-am indurat
11.Un carbune e usor de stins, dar o prietenie nu
12.Zambestei celui ce plange ca sa iy alini durerea, zambejte celui
ce sufera ca sa il faci fericit, zambejte celui ce te.a lovit ca sa.i arati ca nu te doare
13.Nufar alb pe malul mariii de rog nu ma da uitari nu iubi un blond ca ie vagabont iubeste un prunet ca ie mai destept
14.Nu iubi un fotbalist ca-i un lucru foarte trist dupa ce te a sarutat si a luat mingea si-a plecat.
15.Cand va bate vantul
Peste parul tau
Sa-ti aduci aminte
De numele meu
16.Ce voi face azi? Ce voi face maine? Nu stiu! Doar timpul va arata.Insa stiu doar una SA CRED IN TINE, NU VOI INCETA!
ksm1485 întreabă: