Artista de doi lei, vine beata la concerte, se drogheaza, halal artisti, betiva imputita nici rip nici moment de reculegere nu merita scarba aia. scroafa betiva.
Amy winehouse...cea care din atata "respect" pentru fani se urca moarta de beata pe scena neputand sa bolboroseasca o melodie...
Dupa parerea mea un bolnav de cancer ar merita un moment de reculegere, un om caruia boala ii mananca viata, nu o artista alcolica, care se drogheaza si care si-o face cu mana ei... De ce sa tineti momente de reculegere pentru ea si nu tineti pentru toti cei care mor? Pentru ca era celebra? Frate, a venit vremea cand faima nu o mai ajuta cu nimic... Ati vazut 'Demascarea industriei muzicale'? Poate ar trebui s-o vedeti, daca tot o asociati ~ pe Amy cu MJ. Nu stiu ce sa zic, dupa parerea mea nu e decat o drogata care sincer avea mare de nevoie de ajutor.Pacat ca va aratati voi abia acum s-o ajutati.
Cand am auzit la stiri ca a murit Amy nu mi-a venit sa cred! Nici acum nu-mi vine sa cred ca Amy nu mai e...R.I.P.
Antipaticu întreabă:
Andrei67y5 întreabă: