| AtsukiChan01 a întrebat:

Un pic de ajutor! Imi place foarte mult de un tip din liceu, de aproape 2 ani, insa nu i-am spus.
Intr-un final,prin diferiti prieteni am putut sa facem cunostinta.
Chestia e ca noi, chiar daca ne cunoasteam,cand ne vedem in pauza doar ne salutam, insa doar de cateva ori am incercat sa ma bag in seama cu el. Nu am vorbit mare lucru,iar odata se cam pierduse in vorba cu mine.
In fine,chestia e ca de fiecare daca cand ma vede se tot uita lung la mine, uneori am incercat sa il ignor, sa nu-l salut chiar daca era pin preajma mea cu alti prieteni, si tot se uita la mine.Alteori, imi zambeste cand il salut.
Acum nu stiu ce sa mai cred, oare ma place?

2 răspunsuri:
| buburuza2007 a răspuns:

Du-te si invita-l la o plimbare,la o pizza,ca intre prieteni mai intai,iar apoi dupa ce va cunoasteti si va apropiati mai mult, spune-i ce simti pentru el, eu cred ca te place, poate asteapta si el sa faci tu primul pas, succes

| MihaelaMiikii a răspuns:

Pai, este posibil nu poti stii ce gandeste dar daca spui ca iti zambeste eu cred ca DA!:X dar, pentru a afla poti incerca sa stai in preajma lui mai mult timp sa gasesti un subiect comun de discutie! Mai este o varianta, il poti ingnora, si vezi daca vine la tinehappy baftaa