Spune-i ca prieteni lui si tu si parinti ar suferi foarte mult si ca il iubesti si ca viata merge inainte orce ar fi...
Buna, imi pare foarte rau de ceea ce ai scris, daca vrea sa faca asta inseamna ca are motive intemeiate, spune-i ca sa se gandeasca ce va face pe lumea cealalta, se va duce in iad, si chiar de nu crede in asta spune-i ca totusi daca exista? ce va face? mai bine sa-si infrunte problemele decat sa fie las, asta nu e o rezolvare pentru problemele sale, promite-i ca ii vei fi aproape, il vei sprijini, ramai alaturi de el, daca e ceva suna-i parintii, sau spune-le dinainte daca sunt intelegatori si ei sa fie alaturi de el, sa-l sprijine nu sa-l critice de ce face asta, iti v-a multumi mai tarziu. te astept cu raspunsul la ce decizie a luat dansul, pa pa si succes
Sa stai cu el, sa nu il lasi niciun moment singur. probabil prietenul tau trece printr-o perioada proasta, are nevoie de prieteni care sa il inteleaga. Asculta`l, intelege`l si atunci isi va da si el seama ca orice problema are rezolvare si va renunta la ideea absurda ce o avea.
Stai alaturi de el sa nu faca vreo prostie. Vorbeste cu el. Oricum/orice numai sa nu il lasi singurSi vorbeste cu parintii. Urgent
Ms mult, am vorbit cu el.Initial nu a vrut sa imi raspunda.Atunci am trimis un mesaj catre parinti iar la un minut, a raspuns la telefon.Atunci se pregatea sa inghita substanta si am inceput sa vorbesc cu el si tin sa va anunt ca a aruncat acea otrava si a renuntat la idee.
Cand viata iti da 1000 de motive sa fi trist, arata-i ca tu ai 1001 sa fi fericit. Ce o sa rezolve daca face asta? nici macar nu stie ce e viata.nu stie ce e adrenalina.Sa isi traiasca si el viata, sa simta cum e sa te distrezi nu sa se omoare. poate dupa moarte e un loc rau! si o persoana ce te tortureaza! asta vrei? fiecare avem probleme fiecare plangem nu trebuie sa se dea el in spectacol cu moarte. incearca sa vb cu el despre asta. sper ca te-am ajutat pupi:*
ksm1485 întreabă: