| Aenoenienanonim a întrebat:

Un prieten zice ca el isi parleste parul dupa picioare ca sa nu ii mai creasca, dupa aia isi face dus, si nu mai are nimic. Mi-ai aparut cateva fire la mustata, si nu imi place cum se vede. Daca mil' parlesc cu o bricheta ceva. creste mai greu? s-au ce ma sfatuiti sa fac. Pentru ca nu vreau sa imi apara tepi dinaia, si sa intep fetele cand le sarut, etc. si nici nu vreau sa stau in fiecare dimineata cu lama sa am fata fina. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| xilotto a răspuns:

Poi in primul rand trebuie sa ai grija sa nu iti dai foc.laughing. In al doilea rand daca parjolitul porcului nu iti trezeste niste amintiri neplacute eu te-as sfatui sa te razi cu lama(dar ai grija sa nu te tai). In al treilea rand, tu trebuie sa le intepi pe fete (dar nu cu barba). In al patrulea rand daca parjolitul barbiei ar fi asa de eficient firma Gillette ar da faliment.
Bafta in continuare tongue

1 răspuns:
| xxxxxcata a răspuns:

Presupun că prietenul tău are sub 18 ani, recomandă-i să nu mai facă prostia asta așa cum nici tu nu o să o faci.
Femeia apreciază când un bărbat are barbă dar este îngrijită (rasă) decât o față de copil imatur care-și arde mustața sau părul de pe picioare. Mă întreb cum se tunde prietenul tău chel.
Fii bărbat! O femeie asta vrea.