E doar un pupic, stai liniștită. Un sărut este acela cu limba "franțuzesc" si atunci când durează un minut, doua minute, nicidecum o secundă
Tu vrei sa transformi practica in teorie. Daca l-ai pupat, e un pupat. Daca l-ai sarutat, e un sarutat. Pupatul este atingerea buzelor de o parte a corpului altei persoane, indiferent de sex. De regula un pupic nu implica sentimente. Sarutul implica si sentimente. Deci, daca atunci cand l-ai pupat pe baiat ai facut-o fiind atrasa de el, se poate considera un sarut pe buze, dar in nici un caz primul sarut - care reprezinta ceva intim si placut.
"Primul sărut" nu prea are importanță. Eu sincer nici nu știu la ce vârstă am avut primul sărut oricum nu trebuie sa te stresezi dacă te-ai sărutat cu el sau nu. Atunci e important când faci sex pentru prima oară și cu cine o faci
Da ai dreptate, dar ma gandesc ca a fost o greseala si de obicei primul sarut o sa ramana pentru totdeauna.Se poate numi un sarut, sau doar un pupic ...pt ca nu as vrea cu el primul sarut...
E doar un pupic, stai liniștită. Un sărut este acela cu limba "franțuzesc" si atunci când durează un minut, doua minute, nicidecum o secundă
CelCareRamaneInUrma întreabă: