| MaraMadalina1888 a întrebat:

Un pupic de 1-2 secunde e un sarut?
A fost primul băiat pe care l-am pupat si nu vreau sa fie,, primul sarut " deoarece nu a fost ceva serios intre noi.

Răspuns Câştigător
| Mariaaa9999 a răspuns:

E doar un pupic, stai liniștită. Un sărut este acela cu limba "franțuzesc" si atunci când durează un minut, doua minute, nicidecum o secundă

3 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Tu vrei sa transformi practica in teorie. Daca l-ai pupat, e un pupat. Daca l-ai sarutat, e un sarutat. Pupatul este atingerea buzelor de o parte a corpului altei persoane, indiferent de sex. De regula un pupic nu implica sentimente. Sarutul implica si sentimente. Deci, daca atunci cand l-ai pupat pe baiat ai facut-o fiind atrasa de el, se poate considera un sarut pe buze, dar in nici un caz primul sarut - care reprezinta ceva intim si placut.

| Mariaaa9999 a răspuns:

"Primul sărut" nu prea are importanță. Eu sincer nici nu știu la ce vârstă am avut primul sărut laughing oricum nu trebuie sa te stresezi dacă te-ai sărutat cu el sau nu. Atunci e important când faci sex pentru prima oară și cu cine o faci

| MaraMadalina1888 explică (pentru Mariaaa9999):

Da ai dreptate, dar ma gandesc ca a fost o greseala si de obicei primul sarut o sa ramana pentru totdeauna.Se poate numi un sarut, sau doar un pupic ...pt ca nu as vrea cu el primul sarut...

| Mariaaa9999 a răspuns (pentru MaraMadalina1888):

E doar un pupic, stai liniștită. Un sărut este acela cu limba "franțuzesc" si atunci când durează un minut, doua minute, nicidecum o secundă