| Cherry a întrebat:

Un rasp plzbatting eyelashes am o catelusa de 2 luni, azi am luat`o, mi-a spus ca este vaccinata si deparazitata.Am pus-o sa doarma in baie, i-am facut culcusi dar cam cherlaie, este normal nu? Si mai dati-mi cateva sfaturi despre catelusi... daca va mai trebuii sa fac vaccinuri. ce si ce nu trebuie sa manance.etc. mss:X:X dau fundita.

3 răspunsuri:
| AnaMariaG a răspuns:

E normal sa faca asa,ce bebelusii nu plang cand sunt mici?
ai grija de ea,nu o indopa cu mancare de oameni,nu le face bine de loc pentru ca o sa naparleasca mult si dupa o anumita perioada incepe sa nu mai vrea sa manance mancare de catei si o sa aiba o gura cam parfumatahee hee. cand o sa creasca mai mare alearga cu ea, cainii au nevoie de multa miscare.sa o lasi sa "socializeze" cu alti catei,spun asta din proprie experienta, cainele meu nu a stat prea mult cu alte animale si acum parca turbeaza cand vede caini langa mine sau langa el.
si in legatura cu vaccinurile:intreaba un veterinar, el stie cel mai bine ce e de facut.

| AndddRu a răspuns:

Deci iti raspund la prima intrebarebig grina este normal deoarece inainte sa vina la tine a avut familia ei.Acum ii e dor de ei.Pana se va obisnuii va face asa. Dupaia voi veti fii familia ei. Sfaturi pentru cainiithinking!
Nu exagera cu mancarea! Este recomandat sa hraniti cainele de mai multe ori pe zi in cantitati mai mici in asa fel incat acesta sa nu alerge cu stomacul plin. Nu uita sa sustii comportamentul pozitiv al cainelui prin laude si multa atentie. Vei avea un caine mult mai educat daca il vei rasplati pentru ca te asculta.

Cainii trebuie plimbati zilnic de cel putin 2 ori. Face mai mult decat o plimbare de 2 ore in week-end.
FuunditSA?

| ImHereForYou a răspuns:

Vezi ca daca cherlaie trage a rau...eu ti-as zice sa scapi de ea ca daca nu o sa ti se intample necazuri in familie...NU vreau sa te sperii dar asta este adv!