Tot nu pot.
Lasa iti raspund aici.
Sunt de parere sa mai lasi un pic timpul sa treaca si apoi sa vorbesti cu prietenul tau, pentru ca acum e suparat si iti va spune lucruri pe are nu le gandeste si te va rani. Cat despre baiatul pe care il placi, parerea mea este ca nu te respecta, din moment ce erai impreuna cu altcineva trebuia sa iti respecte statutul, si nici faza cu prietenii nu mi se pare ok, ce conteaza daca e singur sau cu cineva, ar trebui sa se poarte la fel cu tine, nu atunci cand e cu prietenii sa se dea drept tipul dur, si cand sunteti doar voi doi sa fie romantic. Foloseste-te de singuratate ca sa iti pui ordine in idei. Sa iti dai seama daca il mai iubesti, sau este doar obisnuinta si speranta ca acele clipe frumoase vor reveni si el va fi din nou ca inainte. Analizeaza situatia in mod obiectiv, nu implica sentimentele ca nu o sa gandesti limpede.
Bună,
Stai langa persoanele care te fac fericita si la care tii.
Nu ai dat destule detalii deci nu stiu ce sa iri mai spun.
Numai bine!
Buna!
Incearca sa nu te mai gandesti la suferinta, fa orice iti place si te binedispune.
Noapte buna!
Fericirea ta nu trebuie depinda de cei din jur, ci de tine. Stii... oamenii vin si pleaca. Orice schimbare poate fi ceva benefic, insa asta depinde de tine. Incearca sa culegi partile bune, si partile mai putin bune sa le dai uitarii. Si dormi mai mult atunci cand esti trista si te simti singura, pentru ca atunci cand esti treaza, gandesti, si cand gandesti doare.
Daca vrei sa vorbim imi lasi un mesaj.
Noapte buna! Somn usor!
Pai intri la mesaje, deasupra la mesaje, in stanga este un dreptunghi in care scrie "Toate mesajele" iar in dreapta este altul in care scrie "Doar de la seniori" sau ceva de genul, acum depinde cum e setat, dai pe sagetica gri de langa el, si o sa iti apara mai multe optiuni printre care "Toti membrii TPU" dai clip pe acea optiuune si gata.
Tot nu pot.
Lasa iti raspund aici.
Sunt de parere sa mai lasi un pic timpul sa treaca si apoi sa vorbesti cu prietenul tau, pentru ca acum e suparat si iti va spune lucruri pe are nu le gandeste si te va rani. Cat despre baiatul pe care il placi, parerea mea este ca nu te respecta, din moment ce erai impreuna cu altcineva trebuia sa iti respecte statutul, si nici faza cu prietenii nu mi se pare ok, ce conteaza daca e singur sau cu cineva, ar trebui sa se poarte la fel cu tine, nu atunci cand e cu prietenii sa se dea drept tipul dur, si cand sunteti doar voi doi sa fie romantic. Foloseste-te de singuratate ca sa iti pui ordine in idei. Sa iti dai seama daca il mai iubesti, sau este doar obisnuinta si speranta ca acele clipe frumoase vor reveni si el va fi din nou ca inainte. Analizeaza situatia in mod obiectiv, nu implica sentimentele ca nu o sa gandesti limpede.
Mai expliciti poti? Suferinta de care... Lasa-mi mesaj pe privat. Si te rezolv.
Timpul le rezolva pe toate, vei vedea! ce poti tu sa faci este sa te gandesti daca ai gresit cu ceva celui ce ti-a provocat suferinta si sa-i ceri iertare sau sa ierti daca ti s-a gresit. Dupa ce faci acest pas cauta-ti noi activitati, cu cat esti mai ocupata cu atat timpul va trece mai usor.
Suferinta din dragoste?.Eu imi iau o cana de inghetata ma pun in pat ascult melodii de Adele 5 minute. Apoi ma plictisesc, ma joc pe calculator si-mi trece .
Nu merge uit putin dar iar ma gandesc acolo...