Nu ai de ce sa fii complexata. Si eu am 16 ani si mi-as dori sa am 1. 72 (am 1. 68). La inaltimea ta este normal sa ai o greutate putin mai mare. Si faza cu baietii, eu nu cred ca asta este cauza. Tu nu ai incredere in tine si nu iti place cum esti, iar asta se vede si o simt si ei. Tu trebuie sa te crezi frumoasa, ca ai un corp superb, iar atunci baietii te vor vedea o persoana placuta. Toti trebuie sa ne iubim asa cum suntem. Gandeste-te ca esti inca tanara. Vei avea timp suficient sa ai multi iubiti. Cel mai important este insa sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti. Fiecare avem defectele noastre. Dar asta face parte din noi. Fara ele, noi nu am exista.
Si inca ceva, noi ne vedem defectele mult mai grave decat le vad ceilalti. Unii baieti chiar iubesc defectele iubitelor lor
Am 15 ani, 1, 73 si tot 70 de kg.Sincera nu trag toti baietii la mine dar am prieteni care ma plac. Si, nu, nu e din cauza greutatii.Mai mult ca sigur nu ai dat peste niste tipi ok.Majoritatea baietilor vor fete cu forme nu scanduri, sa stii ca nu au o slabiciune pentru lemne ci pentru fete.So, nu are rost sa te apuci de cura de slabire.
Nu cred ca e din cauza greutatii unii baieti sunt prea idioti sa vada adevarata frumusete.fii tu insati cred ca iti vei gasi tu pe cineva care sa te iubeasca pentru cine esti tu
Poti sa imi trimiti un mesaj privat cu idul tau si sa imi dai o poza cu tine sati zic daca ai motiv sa fii asa complexata.raspund sincer.
Aicilef întreabă: