Eu as fi incercat sa vorbesc cu ea despre asta, care ea motivu cu care sa se imprieteneasca cu ea, daca imi era prietena atuncea nu facea asta, prieteni nu ar fi trebuit sa iti faca asta, inseamna ca s-a lasat influentata de ea asa cum si prietenu tau s-a lasat, ar fi mai bine sa vorbesti cu ea, si daca vezi ca este foarte schimbata, inseamna ca nu iti mai este prietena!
Eu i-as spune ca ma deranjeaza sa o vad cu ea, deoarece este impreuna cu baiatul la care am tinut eu mult, daca iti e prietena adevarata va intelege...
Si eu am fost acum o saptamana doua intr-o situatie asemanatoare si stiu cum este. U trebuie sa iti ceri scuze de la prietena ta si s ii spui s iti promita ca nu te va trada.bafta
Foarte urat din partea fetei acelea. is atatia baieti pe lume farte da-o draq de treabax( si in leg cu prietena ta cam urat gestu dar asteapta gaseste si uh o prietena noua in care sa ai mai multa incredere si vei vedea ca cu timpu ea isi va da seama ce a pierdut si se va intoarce la tine.
Dar mai bine sa-i zici, acum e prea tarziu ai ales-o pe ea' eu inteleg ca erati cele mai bune prietene dar viata merge inainte...Gaseste deci o alta prietena dar alege-o bine sa nu fie ca aceasta fata:X eu iti urez succes in continuare.ToTe cele bune.Serix
I-am spus ca ma deranjeaza...si singurul ei raspuns a fost ca "Asta e, eu ma inteleg bine cu ea, nu am motive sa nu fiu prietena cu ea"...
ale0409 întreabă: