anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un sfat va rog mult! Acum cateva zile cand eram la servici la inchiderea magazinului colega mea de tura a furat o guma ( 2 lei si ceva era ) mi-a spus ca daca ii spun sefei o sa ma bata, eu nu i-am spus sefei nu pentru ca imi e frica de ea ci pentru ca nu vreau ca apoi colegii mei sa spuna ca sunt o paracioasa si parca nici nu pot sa tac pentru ca nu vreau sa fiu acuzata ca i-am fost complice.( totul a ramas inregistrat pe caseta). Ce sa fac dati-mi un sfat va rog!

4 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Cel mai bine este sa ii spui!
fi sincera
oricum se va afla
si va da vina pe tine
poti chiar sa iti pierzi locul de munca
dar daca iti e frica de ea
atunci nu-i spune
daca nu iti e frica de amenintarea ei
prima data cand vb cu sefa ta spune-ibig grin

| janynefeaver a răspuns:

Nu iti pata reputatia si demnitatea pentru altii. Arata caseta sefei tale si spune-i si de comportamentul colegei tale de tura. Sunt sigura ca sefa ta iti va aprecia sinceritatea si vei avea multe de castigat daca esti corecta si spui adevarul.

| loryys a răspuns:

Arata-i sefei caseta! nu vei face bine daca o vei ascunde.si daca afla sefa ca tu stai vei avea si tu o parte din vina! funda?

| SmiiileXoXo a răspuns:

Eu zic sa faci caseta sa ajunga intamplator la sefa ta.sau sa ii spui si sa o rogi sa pastreze secretul. adica sa i-a masuri dar sa nu se dea de gol ca tu i-ai spus. Gandeste-te ca e pielea ta in joc.