Pai sezonul doi nu a aparut complet pe net asa ca habar n-am, cum se termina.
Dar in primul sezon, Damon este fascinat de asemanarea Elenei cu Katherine. Tot ce vedea la ea era Katherine, dar pe parcurs incepe sa ii placa mult stilul lui Elena, foarte diferit de cel al lui Katherine. Deci o place pe Elena. (In primul sezon) Chiar in ultimul episod din primul sezon a sarutat-o pe "Elena" crezand ca e ea, dar se pare ca era Katherine. Dupa aparitia lui Katherine, nu stiu daca s-a schimbat ceva. Nu am vazut niciun episod din sezonul 2.
O cale mai scurtă de a afla asta ar fi să citeşti cărţile TVD pentru că, spre exemplu, episodul 10 al sezonului 2 apare de abia pe 2 decembrie.
Dar, după cele întâmplate până acum, Damon nu are şanse să rămână cu cineva. Şi totuşi, e tare păcat. Personajul pare atât de hot interpretat de Ian Somerhalder şi suferă din dragoste. Nu cred că Elena sau Katherine ar rămâne cu el. Ambele personaje visează la Stefan
În orice caz, nu ştiu de ce vrei să afli asta Dacă ştii cum se termină, care ar mai fii farmecul de a viziona serialul în continuare?
mirumiru366 întreabă:
Geo2969686 întreabă: