| alexandru04 a întrebat:

Un vrajitor avea un om de incredere. dupa 30 de ani petrecuti langa el. ii spune ca poate pleca acasa la familia lui si ca ii indeplineste si o dorinta.se duce omul acasa face consiliu cu familia si decid ce dorinta sa aleaga
1. bunica vroia sa vada din nou
2.sotia vroia copil neputand sa faca
3.sotul vroia multi bani sa fie bogat
cum face omul sa indeplineasca dorintele la toti cu o singura dorinta?
Alex din Galati

Răspuns Câştigător
| lily1970 a răspuns:

Dorinta lui a fost:As vrea ca mama mea sa-si poata vedea nepotul innotand intr-o mare de bani; asa cu o singura dorinta le-a implinit pe toate trei.

11 răspunsuri:
| mami a răspuns:

Isi doreste sanatate pentru toata familia

| alexandru04 explică:

Nu mami mai incerca;'))

| copilu a răspuns:

Isi doreste sanatate pentru familie, iar acum cu "stupid"face pariu cu cei din jur k sotia va naste iar bunik va vedea din nou...big grin simplu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege dorinta 3 si cu banii face sotia tratamente pentru a putea face copii... iar pe bunica o aduc de la tara la ei? happy
Chiar m-ai facut curioasa. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A cerut sa devina vrajitor, si asa isi putea indeplini toate dorintele posibile

| lily1970 a răspuns:

Dorinta lui a fost:As vrea ca mama mea sa-si poata vedea nepotul innotand intr-o mare de bani, si asa cu o singura dorinta le-a implinit pe toate trei.

| lia a răspuns:

As vrea sa am bani astfel incat atunci cand ii vede mama, sa salte in burta nevestii copilul laughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu am alta nedumerire: ce sex avea omul de incredere al magicianului daca are si sot si sotie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorinta : sa aiba un copil cu multi bani, bogat si cu o strabunica care sa vada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi doreste binele celor din jur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi doreste inca 3 dorinte sau isi doreste ca dorintele familiei lui sa fie indeplinite. Easy big grin