anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Una din cele mai bune prietene a mea(Ana) are o altă prietenă și ea spune că petrece timpul cu amandoua in mod egal, dar eu sunt întotdeauna cea care se află pe locul 2. Ne cunoastem de mult timp, cu cealalta fata vorbeste de cateva luni (inteleg faptul ca probabil sunt obositoare, uneori copilaroasa, poate nu ma aranjez(ma refer la machiaje si alte chestii de genul, nu vreau chiar de la varsta mea) si nu sunt la fel de frumoasa ca ele, nu am doar note de 10 ca Ana) si nu ii mai place sa petreaca timpul cu mine, dar ma doare cand vad ca ele doua se simt exact ca noi doua la inceput... Inteleg faptul ca e un fel de gelozie, dar eu nu simt vreun sentiment de invidie sau ciuda, sunt doar trista, nu am nimic impotriva prieteniei lor. Eu am fost alaturi de ea in multe momente grele si am ajutat-o de fiecare data, de multe ori eu eram singura persoana care o asculta si ajuta. Cum pot face față?

3 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Bro n-are treaba cu parul tău și ca ești copilăroasă de ce faci așa ( tu nu ai greșit cu nimic serios e bine sa fi așa cum ești tu așa ești tu cu adevărat nu-i nimic greșit sa fi copilăros nu-i nimic greșit sa ai parul deranjat e normal sa fi așa cum ești tu și eu sunt copilăros și am parul deranjat uneori ( sunt băiat nu fata am uitata sa spun laughing)) și ce are toate astea? Nimic și ce dacă nu ai note de 10 ca ia care este treaba? Nimeni nu este perfect bro iați dulciuri și nu mai fi tristă și supărată bro

| 47red a răspuns (pentru 1997onur):

Înțeleg chestiile astea, dar ma simțeam ciudat ca nu prea mai vorbește cu mine, asa ca am început sa fac ce îmi place și am început sa uit ce s-a întâmplat happy

| 1997onur a răspuns (pentru 47red):

Ia-ți bounti cu cocos e mooooooorttttaaaallllll : ) și suc fanta cu struguri