anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Una dintre prietenele mele se comporta ciudat de ceva timp: ii place sa ma enerveze, vorbeste mult prea dragut cu alte colege si am vazut ca adora sa stea in compania unei prietene comune chiar daca nu o cunoaste de prea multa vreme. Ce ar trebui sa fac in acest caz?

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui sa nu-i mai dai importanta, ignor-o

| IsabelaIssa a răspuns:

Poate ca ceva o deranjeaza la tine si nu ti-o spune dar se indeparteaza. Oricum daca mai sta si cu alte fete nu e nimic rau in asta, prietenia nu inseamna posesivitate. Daca observi o schimbare la ea atunci las-o in pace si te vei convinge in timp daca iti e prietena buna sau nu.

| AtateaConditii a răspuns:

Sa iti cauti pe altcineva, e clar ca s-a plictisit de tine si acorda atentie altor fete, vrea sa isi faca prietene noi. Se comporta cu ele mai dragut deoarece nu le cunoaste asa bine ca pe tine si vrea sa faca o impresie buna.

| zurick a răspuns:

Omul se schimba cu timpul.Schimbarea poate fi in bine sau in rau. Dupa cate am citit in intrebarea ta nu prea e ciudata atitudinea ei, cred ca mai trebuia sa dai niste detalii, ii place sa te tachineze spune-i ca te deranjeaza si fiind o prietena adevarata va inceta sa te enerveze, faptul ca incepe sa converseze cu altii nu mi se pare un lucru rau, ci chiar deopotriva.Nu vad ceva rau in atitudinea ei, cred ca te ingrijorezi degeaba.

| Andeuta a răspuns:

Este posibil sa fie suparata pe tine si tu sa nu realizezi. Vorbeste cu ea comunicarea e cheia succesului. Daca iti este prietena o sa-ti dea un raspuns concret.

| CristiT a răspuns:

Tu ar trebui sa stii deoarece tu o cunosti.Eu iti recomand sa nu te ingrijorezi... daca ai o prietenie foarte buna cu ea n-ai de ce sa te temi de "despartiri" sau de fapt ce te deranjeaza pe tine?

| AlexLoveMRRRRRR a răspuns:

Poate prietena ta incearca sa-ti spuna ceva prin asta....incearca sa ai o discutie cu ea doar voi 2 intreab-o de ce se comprta asa... succes :X