| CrisStyna_4169 a întrebat:

Una ma o relatie de un an de zile. dar simt ca monotonie a intervenit, eu il iubesc foarte mult si el la fel pe mine, am avut si dovezi.Am trecut prin multe chestii frumoase, urate, grele si momente frumoase.greutati.Dar de la un timp simt o plictiseala.ne certam din prostii, mie imi zare tzandara mereu si are numai glume proaste.parca nu e baiatul care imi placea odata.care ma atragea oricum. Ce zice'ti de o schimbare de luc la amandoi? mie imi plac chestiile mai nebuna, imi place sa am distrez dar cateodata chiar incep sa ma plictisesc, plus ca ne vedem foarte rar, el este in alt oras acum dar se v-a venii in toamna inapoi aici.Ma viziteaza cat de des poate. Vorbim mereu la telefon(non-stop). De inselat nu ar fi problema nici eu si nici el nu am face asta.Saptaman viitoare plecam la mare 10 zile amandoi (nu doar noi)poate acolo mai pot scapa de monotia asta( el nu cred ca simte monotonia, dar eu.) pur si simplu ma simt plictisita si de multe ori face si niste glume de ma enervez sunt o fire calma de fel, am incercat sa sa ii explic dar mereu trebuie sa faca vreo idiotenie.Deci ce ideei de a scapa de monotonie aveti? ce as putea face? ce am putea face? vreo idee?

1 răspuns:
| cristicosmin2226 a răspuns:

Sa ma pun in cap daca am inteles ceva