| Dariapm a întrebat:

Una TPU:*
Am nevoie de un sfat sad
Deci..eu am stat cu un baiat acum 3 ani, am stat 9 luni.el a plecat in Spania si nu am mai vorbit deloc in acesti 3 ani! inainte sa vina acasa am vorbit foarte putin pe mess. cand a venit mi-a trimis mesaj si s-a semnat ca e maicasa..si mi-a zis sa ma duc sa o vad..Am mers si era si el, si tot am vorbit..tot vroia sa ma pupe, dar nu l-am lasat si am plecat acasa..In tot acest timp el tot se plimba cu motocicleta pe la mine pe strada dar nu s-a oprit ca sa vorbeasca cu mine, doar zambea si atat! ..Intr-o seara a intrat pe mine pe facebook, si mi-a zis ca sa ne intalnim a doua zi..Ne-am intalnit duminica si ne-am pupat. dupa aceea ne-am intalnit in fiecare zi si tot timpul ne certam pentru ca anumite persoane imi spunea ca el mai sta cu cineva. Si miercuri m-a intrebat oficial daca vreau sa stau iarasi cu el si am zis da, m-am dus cu el acasa la ai lui...si tot asa! ..Marti el a plecat in Spania! Si dupa aceea am vorbit cu fata aceea cu care ziceau amici lui ca sta cu ea..si ea mi-a spus ca a stat cu ea chiar din ziua in care a venit! Si mi-a spus ca ei ieseau impreuna de pe la 20:30, dar eu ieseam in fiecare zi cu el la 19:30 si statea pan' pe la 1-2.Deci nu stiu ce sa cred, i-am spus pe mess ce o spus si el doar o ras si a negat a facut conferinta cu ea si cu mine, si ei tot s-au certat si a spus "Ma doare in *** de voi"Si cat timp era in tara, vorbea foarte frumos..si a venit vorba intr-un timp ca sa ma *** cu el, si eu i-am spus ca NU! si daca numai pentru asta vine, nu mai are rost sa vina..si m-a luat in brate si o zis ca sunt proasta. seara cand a plecat in casa mi-a trimis un mesaj :" Nu stiu ce e chestia asta dintre noi, dareu nu de asta vin acol, vin acol pentru ca inca tin la tine" Si tot a venit in fiecare zi! ..Nici nu stiu ce sa mai cred! ..de cand a plecat nu prea am vorbit, pentru ca el nu intra pe mess ca lucreaza...dar si cand intra nu vorbim foarte mult.dar imi tot felul de melodii.de dragoste..si de alea!
Azi dupa ce a facut conferinta, i-am spus :"Oricum pe tine te doare in *** de noi, da-i pace e viata ta mai vb altadata" si nu a mai spus absolut nimic!
Suufar foarte mult:-

Răspuns Câştigător
| Burlacu006 a răspuns:

Mai fato eu zic sa ii spui asa ori sa faca in asa fel incat sa stati amandoi ori sa va despartiti, pentru ca daca e cum ai spus tu ca va vorbiti foarte putin nu are rost sa continuati, cel mai bine pentru amandoi e sa va despartitiwinking

1 răspuns:
| TheBiban a răspuns:

Vrea sa te fu*alaughing