| Puckauca a întrebat:

Una ziua si La multi ani tuturor! In curand este ziua iubitului meu si nu stiu ce sa ii cumpar. Parfumuri are cu zecile. Sportul nu ii place. Bijuteriile nici atat. El de ziua mea mi-a cumparat cercei de aur. O prietena a spus sa ii iau o perna personalizata cu poza cu noi doi. Voi ce parere aveti? Ce sa ii iau? Ajutati-ma!

2 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Cel mai bine ar fi să-i iei haine/încălţăminte pentru că sigur le va purta. Dar, i-ai ceva ce ştii sigur că-i place şi-şi doreşte mult.Îi poţi arăta şi tu nişte lucruri şi dacă el spune că-i plac mult, ia-le.
Lucruri personalizate şi de bună calitate (am comandat şi eu pentru iubitul meu de aici, o pernuţă şi un tricou cu iniţialele noastre)
https://www.facebook.com/......media/set/
Îi poţi lua jocuri sau lucruri din astea de băieţi care ştii că-i trebuie si vrea să-şi ia, dar îl reţine ceva.
Cam asta ţi-aş recomanda.

| AlexTG a răspuns:

Da, poti incerca sa ii faci cadou o chestie personalizata (perna cu poza cu voi 2, o poza intr-o rama, etc) mi se par destul de dragute. Si eu ma blochez de cele mai multe ori cand vine vorba de cumparaturi pentru zile de nastere. laughing De exemplu, eu i-am cumparat iubitului meu acum ceva timp un ceas si i-a placut. Mai poti incerca si cu un pulover dragut, cum se poarta acum. Sunt o multime de idei. Depinde si de gusturile sale, iar aici tu stii cel mai bine. Spor. :*